marți, 15 noiembrie 2016

diagnosticat cu Psoriazis gutat

Ma numesc Preda Nicolae de profesie medic cu domiciliu in Resita, sunt tata a unui baiat de 13 ani care a fost diagnosticat cu Psoriazis gutat , din anul 2001. 
Diagnosticul a fost stabilit si confirmat inclusiv prin prelevare biopsie din produs biologic specific cutanat la Spit. Jud. Resita sectia Dermato-Venerice si Centrul Universitar Timisoara. Baiatul a urmat multiple scheme de tratament prescrise de medici dermatologi, clasice, moderne care au fost tranzitorii si nesatifacatoare. 

Intamplator am citit brosura AM FOST BOLNAV DE PSORIAZIS autor Gheorghe Giurgiu editura Tinerama- care promoveaza produsul CEAI DENIPLANT . Lectura a fost interesanta. Din 18.01.2005 baiatul meu a inceput tratamentul cu acest produs respectand intru-totul sfaturile si recomandarile care se desprind din continutul brosurii. 

Acum in luna februarie 2006, baiatul fiind inca sub tratament, pot spune ca tata si medic, ca sunt multumit de rezultatele acestui produs naturist, previziunile si pronosticul pus de domnul Gheorghe Giurgiu adeverindu-se, ceea ce m-a determinat sa dau adresa domniei sale si altor oameni suferinzi de aceasta boala. 

Pe aceasta cale consider si subscriu in mod favorabil oportunitatea promovarii ceaiului DENIPLANT pe orice cale, fiindca este un remediu real, care nu ar trebui sa lipseasca din schema, moderna de abordare si tratare a afectiunii Psoriazisului de catre cati mai multi medici dermatologi. Pe aceasta cale i-mi exprim multumirile domnului Gheorghe Giurgiu urandu-i succes in continuare. 

22.02.2006 

Dr. PREDA NICOLAE 

Medic Primar Medicina Interna; Medic Primar Cardiolog; Doctor in Stiinte Medicale; Ecocardiografie 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic