marți, 22 noiembrie 2016

PSORIAZISUL este o boala de piele, destul de frecventa

PSORIAZISUL este o boala de piele, destul de frecventa care ridica inca dificultati de tratament, chiar  si la inceput  de mileniu 3.  Este prezent atat in mediul urban cat si rural.  Boala nu este contagioasa si se caracterizeaza prin aparitia ei la orice varsta, uneori chiar din copilarie. Evolutia sa este cronica, cu tendinte la recidive, la intervale diferite de timp. Daca boala nu este tratata prin inlaturarea deficientelor interne care o declanseaza si intretin,  elementele de psoriazis pot persista tot timpul vietii bolnavului, situatie in care va determina tulburari psiho-comportamentale si sociale.

Baza tratamentului alopat o constituie cel local cu unguente, creme, solutii, pe baza de cigmolin, acid salicilic, cortizon, etc. Acestea au efect local uneori destul de rapid, dupa preparatele pe baza de cortizon. Dar recidivele sunt din ce in ce mai dese, sunt mai intense, uneori chiar la cateva zile de la intreruperea tratamentului. De aceea acesti bolnavi sunt nevoiti sa foloseasca continuu aceste preparate, care au multiple efecte secundare nedorite.

In  acest cadru,  balneofitoterapia incearca sa ofere o varianta terapeutica noua, pentru ameliorarea de cit mai lunga durata a puseelor acestei complexe afectiuni.Acest lucru fiind stipulat si in :ghidurile europene antipsoriazis

http://www.deniplant.ro/deniplant%20la%20caciulata.htm

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic