duminică, 15 iunie 2014

Artrita psoriazica cu leziuni cutanate, in afara puseelor de acutizare (VSH

                             2. Namolul sapropelic provenit din LACUL URSU.
                             3.Bioclimat sedativ de crutare(aerosolii)
 Indicatii terapeutice:
- Psoriazis vulgar generalizat (in placi),
- Psoriazis gutat
- Artrita psoriazica cu leziuni cutanate, in afara puseelor de acutizare (VSH <20mm font="" h="">
-Alte forme de psoriazis
Tipuri de proceduri

 - Bai calde cu apa minerala sarata din lac
 - Impachetari generale sau partiale cu namol cald
 - Kinetoterapie si hidrokinetoterapie individuala
 Electroterapie
                                                                                                                                                                                  - Hidroterapie
 - Magnetoterapie de reechilibrare neuro-vegetativa
La acestea se adauga helioterapia practicabila in sezonul estival.
FORMULA TERAPEUTICĂ DENIPLANT LA SOVATA
Deoarece tratamentul cu ceaiul Deniplant presupune incetarea oricarui unguent sau alt medicament si fara regim alimentar, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :
Cura antipsoriazis consta in:
1. impachetari cu namol in baza de tratament 10 zile
2. baie in apa sarata la lac, la piscina sau la cada 10-14 zile
3. Ceaiul DENIPLANT – 750 ml ceai preparat conform unei proceduri speciale se va bea în cursul unei zile în mai multe prize, pe tot parcursul zilei, Pachetul de ceai Deniplant contine 30 de doze zilnice.. Dupa cele 14 zile petrecute in statiune, se continua tratamentul la domiciliul pacientului pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie întreruptă brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. Dacă nu mai apare nici o leziune se poate renunţa definitiv la ceai.
Apa sarata si namolul sunt extrase din Lacul Ursu.
Salinitatea apei utilizate in baza de tratament este de cca 100-150gr/litru (NaCl reprezinta 97% din componenta minerala a apei), temperatura 34-35gr C in bazin respectiv temperatura dorita in cada(cca 38gr.C).
In lac temperatura apei variaza: creste de la suprafata spre profunzime, datorita efectului de heliotermie: la suprafata apei este o pelicula de apa dulce de la un parau aferent, care impiedica disiparea caldurii inmagazinate de la soare. Pentru protectia heliotermiei se adopta masuri riguroase: accesul la scaldat se permite numai in anumite luni, cu pauza la pranz pentru a permite refacerea stratificarii. La imersa in apa la nivelul gatului sunt cca 20 grC, la torace si abdomen cca 30 grC, la picioare 35 grC, activarea circulatorie este maxima, cu protectia concomitenta fata de congestie a extremitatii cefalice. Stratul hiperterm este cuprins intre 1,5-2 m. In 1900 stratul hiperterm ajungea la 70grC, in prezent de-abia atinge 40 grC.
Namolul este sapropelic peloidogen, cu mineralizare inalta (NaCl: 2gr/litru namol); il folosim pentru impachetari partiale si generale, incalzit la 39-42grC, stratul de aplicare pe piele este de cca 5 cm grosime. Cei care au si psoriazis si hipertensiune arteriala beneficiaza de aplicare locala de namol cald in strat subtire si fara invelire.

Rezultatele scontate: decaparea scuamelor, care dispar de obicei complet; placardele eritematoase se palideaza, dezobisnuirea organismului de unguente sau alte medicamente alopate. Baile si namolul actioneaza la suprafata iar ceaiul Deniplant la interiorul organismului, inlaturand deficientele interne care declanseaza si intretin acesta boala.
In urma acestui procedeu combinat , datorita faptului ca pielea sa vindecat la suprafata mai repede de cat inlaturarea cauzelor, este posibil ca in prima perioada dupa cura balneofito leziunile sa mai apara din nou, insa pe masura ce ceaiul Deniplant actioneaza si organismul se reface , ele nu vor mai evolua prea mult negativ ci se vor retrage ,ele vor fi de dimensiuni mai mici si treptat vor disparea complet
Daca s-ar urmari din start numai inlaturarea deficientelor interne numai doar cu procedura Deniplant , tratamentul ar fi de durata si ar fi posibil ca organismul sa nu suporte de la inceput incetarea intreruperea utilizarii  unguentelor folosite anterior. A se vedea pe forum evolutia pacientilor numai cu deniplant.
*Daca in primele zile de tratament organismul nu rezista fara ungeuente, se poate folosi o crema cosmetica.(de tip baza hidrofilica anionica, cu efect de inmuiere a stratului cornos si indepartare a scuamelor)

In functie de rezultatele obtinute, medicul curant va stabili cand se va putea repeta cura BALNEOFITOTERAPIE LA SOVATA

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic