sâmbătă, 12 octombrie 2013

petele de psoriazis s-au mai trecut,

Este a 3-a luna de cand beau ceaiul. Din ce observ eu, petele de psoriazis s-au mai trecut, daca pot sa zic asa, in sensul ca sunt mai sterse, mai decolorate, cojitele sunt mai subtiri.(iar in zonele mai putin afectate, chiar se observa in mijlocul petelor, cum isi revine pielea). Cu toate acestea, mi-au mai aparut puncte, care pe parcurs s-au marit, si in zonele in care nu aveam. De asemenea, in jurul petelor de psoriazis am mancarimi, nu pot sa ma abtin sa nu ma scarpin. 
Dupa parerea dumneavoastra, sunt reactii normale? Asa ati patit si dumneavoastra? 

Astept un raspuns..


Toate cele bune!
A...........C........-M.......


Buna ziua
Din ce mi-ati descris, reiese ca organismul a raspuns la tratamentul cu Deniplant 
Faptul ca pe leziuni se cunoaste o imbunatatire si chiar a inceput vindecarea in interiorul leziunilor dovedeste clar ca merge spre bine
Exista posibilitatea sa mai apara puncte noi pe parcurs atata timp cat deficientele interne nu sunt rezolvate definitiv. Daca intrati pe forum sau  pe blog veti vedea ca si altii au avut astfel de manifestari.

Pentru a fi sigura tratamentul da rezultate si evolutia este buna, va sugerez sa mergeti la medicul de familie sau un dermatolog, unde sunteti luata in evidenta si sa va urmareasca evolutia acesta.
El va fi mai in masura ca mine sa va spuna daca e ok
Una este sa discutati cu mine care nu sunt medic, pe email si alta este sa va vada un medic.
  

Cu stima,
Gheorghe Giurgiu
www.deniplant.ro

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic