sâmbătă, 26 februarie 2011

scoame albe de psoriazis.

Buna ziua Domnule Giurgiu,
Ma numesc V,,,,,, si as dori sa trec direct la subiect.
Fiului meu in varsta de 19 ani i-au aparut in noiembrie 2010 bubite pe brate deasupra coatelor si pe picioare in partea inferioara care apoi s-au transformat in pete mari, rosii, cu scoame albe de psoriazis
Am fost impreuna la 3 doctori si apoi la specialist de unde a primit al 3-lea unguent(primii doi medici i-au prescris acelasi tip de unguent). I-au disparut petele de pe maini dar nu si de pe picioare care intre timp s-au mai agravat, apoi s-au mai ameliorat si din nou agravat. Intre timp din Ianuarie au inceput sa ii apara si altele bubite si pete rosii mai mari pe burta pe antebrate, pe spate, in zona capilara are o pata de marimea unui ou.
Am citit foarte mult despre psoriazis si am descoperit minunea Deniplant. As vrea sa va rog sa ne ajutati in procurarea acestui produs pentru vindecarea fiului meu, caruia i-a disparut zambetul de cateva luni, dintr-un copil vesel si optimist este un copil trist, fara vlaga si zambete. A devenit foarte irascibil si morocanos cred ca din cauza acestei boli.
Va rog foarte frumos sa imi spune-ti cat ne costa tratamentul pentru 3 luni pentru inceput si adresa de unde putem sa ridicam produsul.
Va multumesc pentru intelegerea si timpul acordat si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.


Buna ziua
Da, asa este, plantele Deniplant au ajutat pe foarte multi bolnavi.
Adevarat este ca au fost si persoane la care organismul lor nu a raspuns pozitiv.
In general in prima luna, maxim a doua se poate vedea daca si cum raspunde organismul.
De aceea sugeram sa luati prima data pentru o luna de zile si daca totul va fi bine, puteti sa luati pe cate luni doriti.
Dupa prima luna daca organismul nu raspunde, puteti veni si primi banii inapoi.
As mi se pare normal si firesc.

La cele doua telefoane puteti obtine o programare pentru a veni si lua plantele.

Cu stima
Gheorghe Giurgiu
0744827881 sau 0212338973

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic