vineri, 2 iunie 2017

Deniplant Kids pentru psoriazisul copilului tau

Daca v-ati hotarat sa folositi plantele, este bine sa aveti in vedere urmatoarele:

*Fara regim alimentar sau alte restrictii. Daca ati tinut regim  pana acum, va trebui sa renuntati treptat la el, pe masura ce incepeti sa beti ceaiul.

*Fara unguente sau alte medicamente de uz extern. Este bine sa renuntati la unguentele folosite.Daca nu rezistati fara ele si este posibil acest lucru, veti folosi la inceput orice crema cosmetica. Sa nu contina medicamente.   Este necesar sa   dezobisnuiti organismul de aceste unguente. Cu cat mai repede cu atat mai bine.

Daca crema cosmetica nu face fata, acolo unde este strict necesar(va doare) puteti aplica unguentul folosit pana acum, dar cat mai rar si in paralel cu crema simpla. Este foarte important acest aspect, deoarece daca vetI folosi in paralel unguentul, pielea se va vindeca la suprafata mai repede de cat rezolvarea cauzelor interne si va veti pacali.

*Nu va scarpinati si nu rupeti cojile care se formeaza. Ele vor cadea din ce in ce mai usor. De fiecare data cand interveniti asupra lor, prelungiti procesul de vindecare si exista tendinta sa se extinda suprafata lezata.

*Puteti face dus zilnic insa nu frecati pielea dupa uscare pentru a indeparta cojile..

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic