duminică, 4 octombrie 2009

Reclamatie

Buna ziua! In urma cu cateva zile am achizitionat un pachet de deniplant,
intrucat sufar de dermatita la maini. Am baut  4 zile produsul dvs, timp
in care m-am simtit din ce in ce mai rau cu stomacul, eu avand deja
probleme cu stomacul. Cand am vazut ca simptomele se agraveaza, am incetat sa folosesc lamaia. Intre timp am vorbit la telefon cu o doamna, la nr de telefon dat de dvs, pe care am intrebat-o daca ceaiul se poate folosi si fara lamaie, dar a fost total lipsita de amabilitate si nu m-a lamurit deloc. Raspunsul dumneaei a fost ceva de genul " noi va spunem cea mai buna formula, nu va convine nu mai luati". De asemenea, nici nu a pomenit nimic de rambursarea sumei de bani in cazul in care ceaiul nu are efect sau nu poate fi consumat, cum este cazul meu. Avand in vedere toate acestea, as vrea sa va intreb urmatoarele:
1. De ce nu mentionati pe site faptul ca ceaiul se fierbe cu lamaie,
pentru ca oamenii bolnavi de ulcer sa stie si sa nu-l cumpere din start?
2. Cum este posibil sa afirmati, pe forum, ca "ceaiul poate vindeca si
ulcerul", in conditiile in care si un copil de 3 ani stie ca lamaia este
interzisa persoanelor cu ulcer intrucat creaza aciditate?
Sigur ca v-as mai intreba si de ce acest ceai este atat de scump, 150 RON?
Inteleg ca trebuie sa aveti un profit, dar nu vi se pare ca profitati de
disperarea oamenilor? Totusi este doar un ceai... Si v-as mai intreba si
de ce, avand in vedere pretul exorbitant la care vindeti acest produs, de
ce sunt angajatii dvs atat de lipsiti de amabilitate, dar banuiesc ca nu
este cazul sa astept un raspuns. Ultima mea intrebare este mai degraba cum pot face sa va returnez produsul si sa imi rambursati suma de bani, in cazul in care ceaiul, baut fara lamaie, nu are nici un efect - pentru ca
intentionez sa beau macar ceaiul pentru inca 2 saptamani, sa vad daca
exista intr-adevar vreun rezultat. Dupa cum v-am spus insa, din motive de bun simt, nu pot consuma lamaia - si apropo, ar fi trebuit sa scrie in
prospect faptul ca acest ceai, in aceasta formula, este contraindicat la
ulcer!
Monica M.


Buna ziua
In primul rand ne cerem scuze pentru atitudinea pe care spuneti ca avut-o personalul nostru. Vom analiza situatia si vom lua masurile care se impun.

Daca spuneti ca ati consumat ceaiul timp de cateva zile si nu v-a facut bine, este foarte bine ca ati intrerupt folosirea lui. Acest lucru este scris si in prospect: "In cazul in care apar reactii adverse sau manifestari neplacute intrerupeti administrarea ceaiului si adresati-va medicului curant"
Inseamna ca organismul dumneavoastra nu tolereaza acest produs si de aceea personal va sugerez sa nu-l mai folositi. De aceea a fost si creata GARANTIA DENIPLANT http://www.deniplant.ro/garantia-deniplant.htm

Referitor la ulcer va pot preciza ca acidul citric din lamaie, prin fierbere in combinatie cu plantele si in combinatie cu sucul gastric rezulta carbonat de calciu, o baza totala, care nu are cum dauna ulcerului.
De aceea ceaiul se fierbe si nu se face infuzie cum stiti ca se prepara alte ceaiuri. Este posibil ca la dumneavostra si fie si alte complicatii de care trebuie sa tineti cont.

Modalitatea de preparare si administrare este trecuta pe site in partea dreapta jos, unde este cutiuta de ceai.http://www.trilulilu.ro/deniplant/5cc65dd860d1dd
Este un videoclip unde personal spun cum se prepara si administraza ceaiul.
Pe forum gasiti acelasi lucru la :http://www.psoriazis-deniplant.myforum.ro/cum-se-prepara-ceaiul-denipant-vt298.html.

Daca veti citi brosura Am fost bolnav de psoriazis http://www.deniplant.ro/cartea_psoriazis.htm veti afla cum am ajuns la aceasta modalitate de preparare si administrare a ceaiului deniplant. De asemenea acest lucru s-a facut in urma experientei transmise de pacientii care au folosit acest produs.
Desigur ca ceaiul se poate prepara si fara lamaie. Acest lucru s-a discutat mult si pe forum.

Referitor la pret, as dori sa va intreb daca ati pus vreo data o samanta in pamant sa asteptati sa creasca o planta, sa o ingrijiti pentru a obtine un ceai din ea.
Pentru ca un ceai sa fie o MARCA inregistrata in Romania si Uniunea Europeana, sunt necesare niste costuri care se ragasesc in pretul final al produsului.
Daca ar fi un ceai obisnuit cum spuneti, ar trebui ca si alte firme sa-l produca si sa il gasiti la plafar sau alte magazine naturiste.

Cum este scris si in prospect si cum am precizat, daca nu sunteti multumita de produs, in termen de 15 zile dupa o luna de la achizitionare, puteti veni la Biroul Deniplant pentru a primi banii inapoi, in urma intocmirii unui proces verbal pentru scoaterea banilor din contabilitate.

Noi trimitem ceaiul prin posta pe cheltuiala noastra pentru a facilita intrarea in posesie, insa nu putem rambursa contravaloarea lui prin posta din motivele enuntate mai sus.

Pentru a dovedi transparenta firmei noastre, acesta discutie va fi postata pe forum si pe blogul companiei.


Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic