vineri, 2 octombrie 2009

Aveti o idee? O omoram noi din fasa! – sau despre cine decide pentru noi

Aveti o idee? O omoram noi din fasa! – sau despre cine decide pentru noi
asa este intitulat un articol pe care l-am primit

Nu, nu pot scrie despre ceva frumos atat timp cat sunt multi care vor sa faca lucruri interesante si utile insa sunt altii – multi – care din momentul in care aud despre idee vor sa o omoare. Da, din fasa.

Din pacate asa reactioneaza multi: aud despre ceva nou, despre o idee care nu le apartine. Reactia fireasca ar trebui sa fie de curiozitate, sa ofere pareri care sa duca la imbunatatire, sa le fie indiferenta ideea unora sau sa o critice constructiv. Dar la unii reactia fireasca este sa omoare ideea. Nici macar nu o asculta pana la capat. Eventual se enerveaza ca de ce vin altii cu idei, ce, altii au voie sa vina cu idei? Doar ei au aceasta menire!

Articolul il puteti citi integral la adresa:
http://loredana.prwave.ro/2009/09/26/aveti-o-idee-o-omoram-noi-din-fasa-sau-despre-cine-decide-pentru-noi/

comentariu:


Perfect adevarat ce ati spuns.
Fiind un inventator impatimit am simtit acest lucru de multe ori pe propria-mi piele.
Daca inainte de '89 faceam inventii si inovatii numai pentru sufletul nostru, dupa '90 a trebuit sa ne adaptam si sa inventam ceva din care sa scoatem si un ban, eventual sa avem din ce trai. Acest lucru le spuneam la o expozitie si unor tineri inventatori care la 15-18 ani deja venea cu idei noi. Le spuneam ca cea mai mare bucurie a unui inventator este aceea sa isi vada ideea pusa in practica si sa traiasca de pe urma ei.
Ei bine eu am reusit acest lucru si in pofida celor care au spus NU SE POATE am dovedit ca totusi inca mai exista lucruri care pot fi inventate.
Povestea mea e simpla: Am fost bolnav de psoriazis si m-am vindecat singur cu plante medicinale. Toata lumea a spus nu e adevarat, nu se poate. Am obtinut un brevet de inventie pentru a dovedi acest lucru, insa nu a fost de ajuns . NU SE POATE era din nou in jurul meu.
Am ajutat cateva sute de bolanvi sa spuna ca si mine ca au fost bolnavi si acum nu mai sunt si tot nu a fost de ajuns.
Am inregistrat in Romania, ca marca produsul DENIPLANT (asa a fost denumit acest ceai despre care este vorba) si tot nu a fost de ajuns.
Am inregistrat produsul ca marca europeana si acum este folosit nu numai de catre romani ci si de alti bolnavi din intreaga lume si tot nu sunt crezut.
In acest moment am incetat sa ma mai lupt cu cei care spun nu se poate si sa imi vad de ale mele.
Dupa ce medici specialisti din germania au testat si au vazut ca este adevarat ce spun, au spus ca rezultatele sunt confidentiale si nu vor fi date publicitatii.
Cum o sa accepte un profesor conferentiar, doctor in medicina, ca cineva (care nu are studii ) poate gasi o solutie pentru o boala pe care ei o considera incurabila.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic