sâmbătă, 18 iulie 2015

Keratodermita palmoplantara psoriazica

Buna ziua
Sunt din Constanta si diagnosticat cu keratodermita palmo plantara psoriazica pe palme si degete miini de 8 luni fac tratament cu unguente cu uree,dermovate,daivobet si citostatice metrezultatotexat fara nici un rezultat,celulele pielii se inmultesc prea repede,ingriase pielea,crapa si se exfoliaza.
Ce imi recomandati?

Buna ziua

Mai intai va sugerez sa cititi ce spun pacientii care au folosit dermovat si alte tratamente cu cortizon sau citostatice.
Acestea s-au dovedit a fi bune pe moment, insa pe termen lung este un dezastru pentru ca boala se poate extinde pe tot corpul, in plus pot aparea si efectele secundare si reactiile adverse prevazute in prospecte la fiecare medicament in parte

Plantele Deniplant, din care se prepara un ceai(750ml) , cu lamaie si miere, se bea zilnic timp de mai multe luni, fara regim alimentar sau alte restrictii  si fara unguente sau alte medicamente de uz extern sau intern.
Acest ceai actioneaza in exclusivitate asupra organelor interne care produc si intretin boala si pielea se vindeca singura.

Cum am spus la telefon, daca doriti sa incepeti si sa testati acest preparat puteti merge la Breaza la BioBreaza Gclub unde pe langa ceai puteti primi si alte proceduri naturale cum ar fi:  bai balneologice cu sare si cu plante , aplicatii cu caolin, etc.,detalii la
http://www.deniplant.ro/deniplant_biobreaza.htm
Dupa sejurul de sanatate de 3 sau mai multe zile, puteti continua tratamentul acasa si reveni la Breaza cand mai doriti.

Alte informatii legate de programare si pachetul de tratament le vom stabili in functie de disponibilitatea dumneavoastra si a centrului.

Daca doriri sa cumparati numai plantele de la noi o puteti face in perioada 1-10 ale fiecarei luni, cand ne trimiteti banii prin posta si la primirea lor va trimitem plantele tot cu posta romana.
detalii la
http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm

Cu stima

Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic