duminică, 19 iulie 2015

am keratodermita palmo plantara

De 6 luni am keratodermita palmo plantara pe miini ,pielea se ingroase se cojeste si crapa in special la virful degetelor,pe linga unghii,devin foarte aspre,unghiile se inegrescsi sint departate de piele 5mm.m-am tratat cu dermovate.unguente cu 40 %uree,daivobet si citostatice metrotexat de2.5% patru pe saptamina doua dimineata si doua seara in aceeasi zi fara nici un rezultat.Sint pensionar de boala am 56 ani ma pot vindeca la clinica dumneavoastra cit ar costa cazarea si tratamentul ,TREBUE SA STAU INTERNAT ? Pot sa vin sa cumpar doar tratamentul cind sa vin sa nu vin degeaba .
MULTUMESC"

Buna ziua.
In primul rand  BioBreaza Gclub din statiunea Breaza nu este o clinica .
Este un loc unde cei care doresc vin sa petreaca un sejur de sanatate de 3 sau mai multe zile.
Pe timpul acestor sejururi ei pot incerca remediile naturale  Marca Deniplant, remedii care s-au dovedit a fi eficiente in mai multe afectiuni autoimune, cum este si psoriazisul sau keratodermitele. Tot aici pe langa remediile naturale Deniplant ei mai pot primi si alte proceduri naturiste  prezentate pe site.
Dupa zilele petrecute la BioBreaza Gclub , daca sunt multumiti , pot urma tratamentul cu ceai Deniplant acasa pana la rezolvarea problemelor, putand reveni la Breaza ori de cate ori doresc.
Tratamentul cu Deniplant este de ordinul lunilor, fiind pacienti care au folosit acest ceai 4-6 luni , altii peste 2 ani, pentru ca asa cum vi s-a spus la telefon acest ceai trateaza cauzele interne care produc boala. Din acest motiv nu se poate sti de la inceput cum va raspunde organimul dumneavoastra. O boala autoimuna nu poate fi rezolvata in cateva zile, cum cred ca v-ati convins de cand va tratati cu medicamente.
Preturile pentru ceaiul Deniplant si celelalte proceduri , cazare si masa le putei gasi la
http://www.deniplant.ro/deniplant_biobreaza_preturi_ps.htm
Daca mai aveti nelamuriri ne puteti contacta fie la contact@biobreaza.ro fie la deniplant@gmail.com sau tel 0744827881

Cu stima
Echipa BioBreaza.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic