sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Atac de cord

Opriti-va  2 minute și citiți:
1. Să presupunem că este ora 19:45 și te duci acasă după o zi neobișnuit de grea la lucru (desigur, singur).
2. Sunteți cu adevărat obosiți, furioși și frustrați.
Dintr-o dată, începeți să vă simțiți dureri în piept mari in piept cu extindere  în braț și maxilar. Sunteți la aproximativ cinci kilometri de spitalul cel mai apropiat de casa dvs.
4. Din păcate, nu știți dacă puteți merge atât de departe.
5. Ați fost instruiți sa acordati primul ajutor, dar tipul care a predat cursul nu ți-a spus cum să faci asta pe tine însuți.
6. Cum poti supraviețui singur unui atac de cord? Deoarece mulți oameni sunt singuri atunci când au un atac de cord, persoana a cărei inimă bate inadecvat și care se simte inconștient are doar 10 secunde înainte de a-și pierde conștiința.
7. Cu toate acestea, aceste victime se pot ajuta singure tusind. Înainte de fiecare tuse, trebuie să iei o inspirație profundă, iar tusea trebuie să fie profundă și prelungită, ca și în producerea sputei din profundul pieptului. O respirație și o tuse trebuie repetate la fiecare două secunde fără întrerupere, până când primim ajutor sau pana când inima bate normal.
8. Respirațiile adânci aduc oxigen în plămâni și mișcările tuse comprimă inima și mențin circulația sângelui. 
Presiunea asupra inimii ajută de asemenea la restabilirea ritmului normal. În acest fel, victimele atacului de cord pot merge la un spital.
9. Spuneți la cât mai multe persoane posibil. Ar putea să-i salveze viața!
10. Un cardiolog spune: Dacă cineva care primește acest mesaj trimite la 10 persoane, puteți paria că vom salva cel puțin o viață.
11. În loc să trimiteți glume, vă rugăm să transmiteți această corespondență care poate salva viața unei persoane.
12. Dacă acest mesaj vine la dvs. ... mai mult de o dată ... vă rog să nu vă supărați ... În schimb, ar trebui să fiți fericiți că aveți mulți prieteni pentru care contati și vă reamintesc cum sa procedezi cu un atac de cord.
Sanatate!

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic