joi, 13 iulie 2017

20 intrebari legate de imunitatea organismului tau

20 de intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru a afla daca stai bine cu imunitatea organismului

1.Parul: Si-a pierdut luciul?; E mat, gras sau rarit?

2.Capul: Suferiti de dureri recurente de cap sau accese de ameteala, apatie si abulie ? Va simtiti capul ingreunat si sensibil la durere ?

3.Ochii: Aveti senzatia ca v-au obosit ochii ? Sunt injectati sau va ustura? Au un luciu mat, sticlos, lipsit de sclipire ?

4.Urechile: Vi se pare ca auziti uneori un sunet ascutit ? Aveti mancarimi sau dureri de urechi ?

5.Nasul: Va curge nasul, va mananca sau e congestionat ? Stranutati ? V-a slabit simtul mirosului ?

6.Gura: Aveti o respiratie urat mirositoare? Simtiti un gust neplacut in gura? Aveti ulceratii sau umflaturi ale limbii? Suferiti de hemoragie a gingiilor sau ulcere bucale? Aveti dintii stricati sau gingivita? V-a slabit simtul gustului? Va sunt buzele crapate sau dureroase?Aveti adesea iritatii la colturile gurii?

7.Gatul: Aveti gatul teapan si va doare cand miscati capul?

8.Faringele: Aveti usturimi sau dureri faringiale? Uneori acuzati dificultati de deglutitie?

9.Traiectul digestiv: Suferiti de indigestii, gaze, diaree, balonare, constipatii sau dureri abdominale? Aveti greturi in anumite momente ale zilei?

10.Muschii: Va simtiti muschii slabiti si cu furnicaturi? Va raniti usor?

11.Articulatiile: Aveti articulatii rigide, dureroase?

12.Pielea. Aveti pete sau eruptii? Este pielea dumneavoastra uscata, mata sau umflata? Aveti probleme cu mirosul corporal?

13.Unghiile: Aveti pete albe, striatii, despicari sau o tenta vinetie pe unghii?

14.Nivelul de energie: Aveti nevoie de cafea sau de alte stimulente , cum ar fi ciocolata, sau zaharul, ca sa functionati normal? Nivelurile dumneavoastra energetice sunt intermitente, haotice sau inexistente? Va simtiti obosit intr-o parte prea mare a timpului? Cascati mult in timpul zilei? Va simtiti adesea apatic?

15.Somnul: Va e greu sa adormiti? Aveti un somn agitatsi interitent? Transpirati excesiv in timpul noptii?

16.Puterea cerebrala: Va e dificil sa va concentrati? Sunteti uituc?Aveti probleme de memorie?

17.Sentimentele: Va simtiti stresat, deprimat, trist, indispus, iritabil sau pur si simplu nu in apele dumneavoastra?

18.Foamea: Aveti stari de foame anormale sau pofta intensa pentru cate un anumit aliment? Sau, dimpotriva, va lipseste pofta de mancare?

19.Stilul de viata: Sunteti supraponderal?  Fumati? Aveti o munca sedentara? Faceti prea putina miscare? Petreceti putin timp in lumina naturala a zilei? Consumati multe alimente rafinate, procesate sau de convenienta? Aveti o dieta cu un continut ridicat de zahar?

20.Starea generala de sanatate: Raciti mai des decat de trei ori pe an? Va e greu sa treceti peste o infectie? Suferiti de infectii repetate? Aveti alergii? Sunteti predispusi la afte sau cistita? Suferiti de anemie? Vi se vindeca prea incet ranile? Simtiti frigul mai intens decat alte persoane? Ciclul menstrual e neregulat? Ati remarcat o scadere a energiei sexuale? Va simtiti ca si cum v-ati fi pierdut pofta de viata?


Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic