joi, 9 ianuarie 2014

Humira este la acest moment cel mai bine vândut medicament din lume.


Pe fondul acestor crize mondiale care nu se mai sfarsesc, iata ca Psoriazisul a devenit o boala care se afla in acest moment pe locul 1 .  Altfel nu se explica de ce Humira a fost cel mai bine vandut  medicament.
Sunt convins ca ati auzit pana acum de Embrel si Humira, poate unii dintre voi le-ati si testat.


 Iata ce spun statisticile celor care vand medicamente:

Cel mai vândut medicament din ultimii ani este Lipitor, care a avut în 2006 vânzări de aproape 14 miliarde de dolari, potrivit Medscape. Acest medicament generic este unul dintre cele mai folosite pentru reducerea colesterolului.
Pe durata valabilităţii patentului, Lipitor a avut vânzări totale de 131 miliarde de dolari, mai mult decât dublu faţă de al doilea cel mai bine vândut medicament al tuturor timpurilor, Plavix.
Produs de Bristol-Myers Squibb, Plavix este indicat pentru reducerea evenimentelor aterosclerotice (infarct miocardic, accident vascular cerebral etc.
Deşi pe locul 3 în topul istoriei vânzărilor, cu 6, 2 miliarde de dolari în anul de vârf 2012, Humira este la acest moment cel mai bine vândut medicament din lume.
Estimările arată că vânzarile acestui produs vor ajunge la 11,2 miliarde de dolari în 2016, creştere frânată de apariţia unor alternative orale mai ieftine, odată cu expirarea patentului.
Cel mai bine vândute medicamente din România sunt cele pentru afecţiuni cardiovasculare, din care s-au vândut 122,8 milioane de cutii, în valoare de 2 miliarde de lei, în perioada octombrie 2012-septembrie 2013, arată ultimul raport al Cegedim.
Tot potrivit Cegedim, cel mai bine vândut medicament ca volum a fost în perioada iunie 2012 - mai 2013 Algocalminul, în timp ce Pegasys a fost cel mai bine vândut medicament ca valoare.
Top 5 medicamente după volum (milioane de cutii vândute)
1. Algocalmin 10,4
2. Nurofen 9,1 3. Aspenter 6,3
Top 3 medicamente după valoare (milioane de lei)
1. Pegasys 193,3
2. Enbrel 152,5
3. Humira 147,72

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic