sâmbătă, 17 august 2013

suspect de psoriazis

Acum de cand a aparut internetul, avem tendinta sa nu mai mergem la medic cand avem o problema.
Privim la ce ne-a iesit pe piele si apoi fuga la google sa il intrebam  daca a mai auzit de asa ceva.
Google cum e "atotstiutor" ne afiseaza prompt sute chiar mii de exemple. Problema e acum, cum te lamuresti ca ce ti-a dat google ai si tu.
Eu as recomanda ca dupa acesta prima cautare sa mergeti la un medic specialist, poate chiar doi sau trei ca sa fii mai sigur si dupa ce afli cam ce diagnostic ai , poti sa-l intrebi din nou pe google.
 
Spre exemplu in cazul psoriazisului e foarte greu la inceput sa-ti dai seama singur ca ai asa ceva. Poti avea cu totul altceva si daca incepi sa te autotratezi poti masca anumite simptome si apoi sa fie mai greu de diagnosticat adevarata boala.
 
Medicul iti va spune daca urmatoarele simptome corespund psoriasului pe care presupui ca il ai:
 
Placi si placarde eritemato-scuamoase cu dimensiuni si forme variate, uneori bine delimitate. unele din ele pot fi acoperite cu scuame abundente, albe, lamelare, multistratificate.Ele se pot detasa cu usurinta siingure sau atunci cand te scarpini.

 
 
 

2 comentarii:

Anonim spunea...

bunaseara am ofetita de7 anii si are psoriazis 2 anii am folosit xamiol si acum de curand cremakertiol plus sampoane de la agua medica dar parca nu o ajuta mai nimic as vrea sa stiu daca ceaiul este bun si pentru copii astept raspuns multumesc

Deniplant spunea...

Da, au fost foarte multi copii cu psoriazis care au folosit Deniplant si si-au rezolvat problemele

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic