vineri, 18 iunie 2010

Folosesc ceaiul DENIPLANT de 1 luna si 7 zile. Petele de pe corp mi s-au strans in niste brobonele rosii care nu dispar.

Buna ziua,

Va rog frumos raspundeti - mi la o intrebare. Folosesc ceaiul DENIPLANT de 1 luna si 7 zile. Petele de pe corp mi s-au strans in niste brobonele rosii care nu dispar. Inca nu au inceput sa cada cojitele de pe corp. Este un lucru pozitiv san nu ? Ce inseamna acest lucru? Corpul reactioneaza pozitiv la ceai sau nu ? . Va rog raspundeti - mi dvs. pentru ca medicii nu vor sa stea de vorba despre tratamente naturiste. Cat mat trebuie sa continui cu ceaiul?

Cu stima,
D......... I..... - BUCURESTI

Buna ziua
Dumneavoastra singura trebuie sa stiti cum era inainte de a folosi ceaiul si cum este acum . Cum era cand nu foloseati ceaiul si cum este acum. Daca e bine sau nu .
Inainte daca nu dadeati cu unguente ce se intampla .
Daca sunt modificari in bine inseamna ca e ok
Daca situatia se inrautateste pe zi ce trece inseamna ca organismul nu raspunde.
In mod normal pacientii au baut zilnic ceaiul pana la disparitia completa a leziunilor , dupa care au mai baut cu pauze pentru a se intrerupe treptat. Unii au baut 4-6 luni, altii sunt de peste 2 ani de cand beau acest ceai.
Fiecare organism raspunde in felul sau, de aceea cred ca medicul curant este cel care va poate urmari evolutia si va poate spune daca e bine sau nu.
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic