duminică, 22 mai 2022

Ceaiurile Deniplant refac microbiota intestinala


                   Ceaiurile Deniplant refac microbiota intestinala
    Ceaiurile pe baza de plante medicinale ajuta la refacerea microbiotei intestinale.
    Aproximativ 70% din populația lumii are disbioză – un dezechilibru în microbiota intestinală, ceea ce duce la o perturbare a activității acesteia.
    În mod normal, baza biocenozei intestinale umane este alcătuită din bacterii „benefice" care protejează organismul de infecții și ajută digestia.
    Deficiența bacteriilor benefice și creșterea excesivă a microorganismelor patogene determină disbioză.
    Pentru a restabili un mediu microbiologic intestinal echilibrat, pacienților li se prescrie o dietă specială, antiseptice, probiotice și vitamine.
    Medicamentul este de obicei combinat ceaiuri pe bază de plante medicinale.
    Datorită proprietăților puternice antiinflamatorii și antispastice, preparatele pe bază de plante sub formă de ceaiuri suprimă procesele putrefactive din intestine, ameliorează inflamația mucoasei și elimină simptomele disbiozei:
•    flatulență,
•    constipație sau diaree
•    zgomot și dureri abdominale
•    gust neplăcut în gură
•    greață, scăderea apetitului.
Ceaiuri și plante medicinale pentru refacerea microflorei intestinale
    Imunitatea umană depinde în mare măsură de sănătatea tractului digestiv.
    Manifestările de disbioză – balonare, colici, mișcări neregulate ale intestinului –  pot indica boli grave ale sistemului digestiv.
    Plantele medicinale care luptă împotriva microbiotei intestinale patogene, reduc formarea gazelor și ajută la restabilirea digestiei confortabile. Acestea includ: fenicul, chimen, pelin, muşeţel, anason, mentă, mărar, etc.
    Eficiența ridicată a plantelor în lupta împotriva disbiozei se explică prin prezența în compoziția lor a uleiurilor esențiale, fitoncide, flavonoide și taninuri, care oferă un efect antibacterian, carminativ, ameliorează spasmele și îmbunătățesc motilitatea intestinală.
 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic