luni, 30 decembrie 2019

Gena responsabila de psoriazis poate fi modulata cu remediile naturale Deniplant


Mai jos aveti cateva informatii despre gena CARD 14 care este raspunzatoare de aparitia si intretinerea psoriazisului

CARD14 Gena oferă instrucțiuni pentru a face o proteina care se pornește (activeaza) un grup de proteine de interacțiune cunoscut sub numele factorului nuclear kappa-B (NF-kB). Complexul proteic NF-κB reglează activitatea mai multor gene, inclusiv gene care controlează răspunsurile imune ale organismului și reacțiile inflamatorii. Inflamația este un răspuns normal al sistemului imunitar la vătămări și invadatori străini (cum ar fi bacteriile). Complexul proteic NF-κB protejează, de asemenea, celulele de anumite semnale care, în alt mod, le-ar autodistruge (suferă de apoptoză).

Proteina CARD14 se găsește în multe țesuturi ale corpului, dar este deosebit de abundentă în piele. Semnalizarea NF-κB pare să joace roluri importante în reglarea reacțiilor inflamatorii la nivelul pielii și în promovarea supraviețuirii celulelor pielii.


Asadar aceasta gena prin activitatea ei contribuie la aparitia si intretinerea psoriasisului si a altor afectiuni autoimune ale pielii.

In ultimii 10 ani s-a dovetit ca aceste mutatii ale repectivei gene pot avea loc datorita unor combinații de factori genetici și de mediu.

Pana in prezent inca nu s-a descoperit un medicament care sa poata actiona asupra acestei gene responsbile de psoriazis.


Totusi daca nu avem un  medicament, avem un remediu natural care poate modula actiunea acestei gene si stopa proliferarea psoriazisului.

Acest remediu se numeste Deniplant, folosit cu rezultate foarte bune de peste 25 de ani de catre pacientii cu psoriazis.

Asadar fara unguente sau alte medicamente, fara restrictii alimentare, acest remediu natural Deniplant , s-a dovedit a fi un modulator natural care intervine asupra acestei gene CARD14.

In prezent in cadrul Centrului de Biomedicina Deniplant-Aide Sante din Bucuresti studiem modalitatea de actiune a acestui remediu . Avem in vedere implicarea microbiomului intestinal in declansarea anumitor reactii care pot duce la modificari ale acestei gene CACRD14.








Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic