duminică, 4 decembrie 2016

Test de imunitate

Raspundeti cu Da sau Nu la intrebarile din dreapta.

Daca descoperiti ca ati dat mai multe raspunsuri de DA decat NU, exista toate sansele ca sistemul dumneavoastra imunitar sa aiba nevoie de ajutor.

Daca ati raspuns mai mult cu NU inseamna ca sistemul dumneavoastra isi face datoria cum trebuie.

1.Parul: Si-a pierdut luciul?; E mat, gras sau rarit?

2.Capul: Suferiti de dureri recurente de cap sau accese de ameteala, apatie si abulie ? Va simtiti capul ingreunat si sensibil la durere ?

3.Ochii: Aveti senzatia ca v-au obosit ochii ? Sunt injectati sau va ustura? Au un luciu mat, sticlos, lipsit de sclipire ?

4.Urechile: Vi se pare ca auziti uneori un sunet ascutit ? Aveti mancarimi sau dureri de urechi ?

5.Nasul: Va curge nasul, va mananca sau e congestionat ? Stranutati ? V-a slabit simtul mirosului ?

6.Gura: Aveti o respiratie urat mirositoare? Simtiti un gust neplacut in gura? Aveti ulceratii sau umflaturi ale limbii? Suferiti de hemoragie a gingiilor sau ulcere bucale? Aveti dintii stricati sau gingivita? V-a slabit simtul gustului? Va sunt buzele crapate sau dureroase?Aveti adesea iritatii la colturile gurii?

7.Gatul: Aveti gatul teapan si va doare cand miscati capul?

8.Faringele: Aveti usturimi sau dureri faringiale? Uneori acuzati dificultati de deglutitie?

9.Traiectul digestiv: Suferiti de indigestii, gaze, diaree, balonare, constipatii sau dureri abdominale? Aveti greturi in anumite momente ale zilei?

10.Muschii: Va simtiti muschii slabiti si cu furnicaturi? Va raniti usor?

11.Articulatiile: Aveti articulatii rigide, dureroase?

12.Pielea. Aveti pete sau eruptii? Este pielea dumneavoastra uscata, mata sau umflata? Aveti probleme cu mirosul corporal?

13.Unghiile: Aveti pete albe, striatii, despicari sau o tenta vinetie pe unghii?

14.Nivelul de energie: Aveti nevoie de cafea sau de alte stimulente , cum ar fi ciocolata, sau zaharul, ca sa functionati normal? Nivelurile dumneavoastra energetice sunt intermitente, haotice sau inexistente? Va simtiti obosit intr-o parte prea mare a timpului? Cascati mult in timpul zilei? Va simtiti adesea apatic?

15.Somnul: Va e greu sa adormiti? Aveti un somn agitatsi interitent? Transpirati excesiv in timpul noptii?

16.Puterea cerebrala: Va e dificil sa va concentrati? Sunteti uituc?Aveti probleme de memorie?

17.Sentimentele: Va simtiti stresat, deprimat, trist, indispus, iritabil sau pur si simplu nu in apele dumneavoastra?

18.Foamea: Aveti stari de foame anormale sau pofta intensa pentru cate un anumit aliment? Sau, dimpotriva, va lipseste pofta de mancare?

19.Stilul de viata: Sunteti supraponderal?  Fumati? Aveti o munca sedentara? Faceti prea putina miscare? Petreceti putin timp in lumina naturala a zilei? Consumati multe alimente rafinate, procesate sau de convenienta? Aveti o dieta cu un continut ridicat de zahar?

20.Starea generala de sanatate: Raciti mai des decat de trei ori pe an? Va e greu sa treceti peste o infectie? Suferiti de infectii repetate? Aveti alergii? Sunteti predispusi la afte sau cistita? Suferiti de anemie? Vi se vindeca prea incet ranile? Simtiti frigul mai intens decat alte persoane? Ciclul menstrual e neregulat? Ati remarcat o scadere a energiei sexuale? Va simtiti ca si cum v-ati fi pierdut pofta de viata?

http://www.imuniplant.ro/chestionar_imunitate.htm

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic