sâmbătă, 31 decembrie 2016

Revelion 2017

Si pentru ca mai sunt cateva ore pana se incheie acest an, iar afara este un soare stralucitor cu dinti, am vrut sa aflu de unde vine acest cuvant si cand a fost el folosit prima data . 
Ei bine, aici l-am prins pe Google ca nici el nu stie acest lucru (in prima pagina)
Pe undeva se spune ca vine de la  reveiller , a destepta. Si ca este o petrecere la trecerea dintre ani.
Eu as spune ca este petrecerea dinaintea desteptarii !

La multi ani!

vineri, 30 decembrie 2016

marți, 27 decembrie 2016

sâmbătă, 24 decembrie 2016

vineri, 23 decembrie 2016

Tratament pentru acnee

Tratamente medicamentoase versus remedii naturale. 

Tu alegi varianta care ti se potriveste.

        Tratament cu aplicare locala. Se aplica in zonele afectate o data sau de doua ori pe zi. In aceasta grupa sunt incluse antibiotice (metronidazole), tretinoina, benzoyl peroxide si acid azelaic. Deseori tratamentul local se combina cu cel pe cale orala.

        Antibiotice pe cale orala. Uneori, se prescriu antibiotice pentru ameliorarea acnei rozacee. Nu se are in vedere omorarea bacteriilor, ci proprietatile lor anti-inflamatorii. Cele mai des utilizate sunt tetraciclina, minocilina si eritromicina.

        Medicamentele bazate pe isotretinoina  Roaccutane. Se utilizeaza uneori in cazurile severe. Este prescrisa de obicei in acneea chistica, dar destul de rar se utilizeaza si in cea rozacee. Din cauza efectelor secundare  pacientul trebuie supravegheat pe durata tratamentului.Tratamentul este de durata, ameliorarile putand aparea dupa 1-2 luni. In multe cazuri simptomele revin la icetarea tratamentului, din aceasta cauza unii pacienti continuand tratamentul pe toata durata vietii. In anumite circumstante se intervine chirurgical.  Este cazul pacientilor afectati de rinofima, unde deformarile sunt foarte vizibile si au caracter permanent. Prin chirurgie laser sau electro se pot indeparta vasele de sange si acei noduli bulbosi.

Remedii naturale Deniplant

         Pentru a evita neplacerile cauzate de medicamentele descrise mai sus, puteti folosi Polenoderm, remediu natural 100% care nu are reactii adverse sau manifestari neplacute si care inlatura cauzele interne care declanseaza si intretin aceste afectiuni. Organismul are capacitatea de autovindecare daca stii sa-i declansezi acele reactii necesare.

joi, 22 decembrie 2016

Cauzele aparitiei acneei

Cauzele apariţiei acneei 

Excesul de sebun, dezechilibrul hormonal sau endocrin, predispozitia genetica, alimentatia nepotrivita, bogata in grasimi si chiar existenta unei ciuperci in organism, care favorizeaza inmultirea bacteriilor pe suprafata pielii datorita unei igiene necorespunzatoare.

Acneele medicamentoase sunt provocate de ingerarea de medicamente (corticosteroizi, vitamina B 12, corticotrofina, barbiturice, bromuri, saruri de litiu, unele medicamente antituberculoase si imunodepresoare, iar la femei, hormonii androgeni si contraceptivele orale continand derivati androgenici) sau in urma contactului cu produsele cosmetice, industriale (uleiuri minerale, hidrocarburi aromatice halogenate, clor industrial). Ele se caracterizeaza prin leziuni inflamatorii congestive si supurate, aparand indeosebi pe fata.

Asadar avem factori interni si exteri de care trebuie sa tinem seama pentru un bun tratament.

Degeaba vom rezolva acneea la suprafata pielii, daca nu tratam si acele dereglari interne..

        In general acneea nu este dureroasa, ea fiind in mare parte inestetica datorata aparitiei acelor cosuri. Prima reactie este de a-l stoarce, insa este o mare greseala a sparge sau stoarce un cos, deoarece riscurile sunt foarte mari. Vei raspandi infectia si bacteriile vor crea alte cosuri. Si de ce ti-era teama nu vei scapa, anume de acele cicatrice extrem de inestetice  

        Aplicand tratamentul de la BioBreaza acele cosuri se vor retrage singure si nu vor lasa urme vizibile.

miercuri, 21 decembrie 2016

80% dintre tinerii cu varste intre 12 si 20 de ani sufera de acnee

ACNEEA

Acneea fiind o afectiune a epidermei, poate aparea  datorita unei hipersecretii a glandelor sebacee, astuparii porilor.

Este caracterizata prin aparitia la suprafata pielii a unor puncte rosii la inceput, puncte negre, puncte albe, cosuri si umflaturi purulente.. In cazurile severe pot aparea si leziuni mai profunde numite chisturi.

Acneea vulgară (acneea polimorfă juvenilă) afecteaza adolescentii, insa ea poate aparea si dupa acesta perioada.

Acneea rozacee

Acneea medicamentoasă și profesională

Acneea conglobată

Acneea pustulosă

Acneea necrotică

Acneea cheloidiană

Acneea poate aparea si la alte varste sub diferite forme, nu numai la pubertate

marți, 20 decembrie 2016

Garantia Polenoderm

Dupa folosirea primelor 20 doze polenoderm, daca nu sunteti multumit, cu cele 10 doze ramase, cu chitanta si cu un act de idetitate va puteti prezenta la Biroul Deniplant din Sos. Pantelimon Nr 258, Bl 47, Sc C, Et 3, Ap 142, Sector 2, Bucuresti, Tel:0744827881 pentru a vi se restitui 100% contravaloarea.

Folosirea in totalitate a celor 30 de doze, presupune ca  ati fost multumit, ati acceptat produsul si nu mai puteti primi banii inapoi.

www.deniplant.ro/polenoderm.htm


luni, 19 decembrie 2016

Cum se administreaza polenoderm

POLENODERM ADMINISTRARE:

In primele trei zile se iau doua doze pe zi (dimineata si seara), apoi cate o doza pe zi dimineata pe nemancate.  Daca organismul nu a raspuns pozitiv si se suspicioneaza dezvoltarea unei infectii se recomanda folosirea unui tratament medical de specialitate. 

Dupa terminarea dozelor, faceti o pauza de 7 zile si apoi puteti relua cu cate o doza/zi.

Intreruperea administrarii polenodermului se va face treptat dupa disparitia totala a problemelor, cu o doza la 2-3 zile(luni, miercuri, vineri), timp de 7 zile

Daca  apar manifestari neplacute, va recomandam sa intrerupeti administrarea.

Nu inghititi capsula, puneti continutul ei in lingurita si inghititi cu un pahar de apa.

Nu depasiti doza zilnica recomandataA nu se lasa la indemana copiilor.



duminică, 18 decembrie 2016

vineri, 16 decembrie 2016

Polenoderm este eficient in urmatoarele afectiuni

Polenoderm este eficient in urmatoarele afectiuni

Acnee

Acnee stafilococica

Acnee streptococica

Acneea juvenila

Acnee rozacee

Acnee chistica

Acnee vulgara

Acnee severã (acnee conglobatã, nodulochisticã 

Acnee determinatã de medicamente (corticoizi – sistemici ºi topici, anticonvulsivante (fenitoin), izoniazide, vitamina B12, steroizi anabolizanti, iodul

Acneea mecanicã (traumatisme mecanice – stoarcere, frecare),

Acneea la clor ( atenþie la înotul în bazin ºi  piscine clorinate intens

Acnee la detergent (persoane care se spalã prea des pe faþã cu detergenti)

Cosuri pe cap

Cosuri pe fata

Cosuri purulente

Cosuri sub piele

Noduli rosii

Foliculite

Furunculi

Furunculoza

Hidrosadenita

Podermite

Ulciorul(orjeletul)

Limfangita

joi, 15 decembrie 2016

Ce contine Polenoderm

Polenoderm contine :

Polen liofilizat de la plantele Deniplant, drojdie de bere, pulbere din seminte de cacao,de susan si de roscove.

miercuri, 14 decembrie 2016

Polenoderm - pentru o piele curata fara cosuri sau furunculi.

Datorita compozitiei bogate in aminoacizi, minerale si vitamine naturale, produsul polenoderm ofera posibilitati diverse de a echilibra procesele care au loc la nivelul celulelor tegumentare si a vaselor limfatice consecutive unei infectii, declansand procesele de autovindecare ale organismului.

vineri, 9 decembrie 2016

Garantia Imuniplant

CERTIFICAT DE GARANTIE
Daca in prima luna de folosire, apar reactii negative, efecte secundare sau alte manifestari neplacute, va recomandam sa intrerupeti administrarea ceaiului. Totodata va puteti adresa producatorului cu acest certificat pentru a vi se restitui 100%  valoarea acestuia.

In cazul in care dupa o luna de zile nu sunteti multumit de acest produs, va puteti prezenta in termen de 15 zile la Biroul Deniplant din Sos Pantelimon Nr 258, Bl 47, Sc C, Et 3, Ap 142 sector 2 Bucuresti, Tel 021.2338973 sau 0744827881 cu acest certificat pentru a vi se restitui 100%  valoarea acestuia.

joi, 8 decembrie 2016

Promisiunea noastra catre clienti:

Promisiunea noastra catre clienti:

Noi ne angajam sa oferim produse inovatoare si de calitate, care sa imbunatateasca starea de sanatate a organismului si sa asigure confortul si sanatatea oamenilor din intreaga lume prin preventie si tratament cu remedii naturale.

Echipa,
Deniplant &  Imuniplant

miercuri, 7 decembrie 2016

Metabolismul si imbatranirea


Metabolismul, un proces al corpului uman de neinteles care socheaza multe persoane trecute de 35 de ani. Multi oameni considera incetinirea metabolismului ca o reactie normala la faptul ca au imbatranit

Cu toate acestea adevarul e ceva mai linistitor. Intr-adevar organismele noastre sufera diferite schimbari pe masura ce imbatranim ceea ce duce si la o incetinire a metabolismului insa cu toate acestea putem evita acumularile de kilograme dupa o anumita varsta.

De fapt ce este metabolismul? Este procesul prin care corpul nostru arde calorii si este alcatuit din 3 componente : ritmul metabolic de odihna, efectul termic al alimentatiei si activitatea fizica.

Ritmul metabolic de odihna este energia pe care o folosim atunci cand ne odihnim pentru a mentine functiile vitale cum ar fi respiratia sau somnul. La majoritatea oamenilor s-a stabilit ca in jur de 60-70% din energia totala se duce pe mentinerea functiilor vitale, adica o femeie de 63 kg arde in jur de 1.450 de calorii. Datorita faptului ca muschii reprezinta tesutul metabolic activ al organismului, ritmul metabolic de odihna este aproape in totalitate determinat de masa de muschi a fiecarei persoane in parte. Majoritatea femeilor au mai multe grasimi raportat la cazul barbatilor, care au o masa musculara mai mare, ceea ce inseamna ca femeile au un metabolism mai lent decat al sexului tare, in medie cu 5-10 procente. Desi poate parea nedrept un barbat consuma mai multe calorii atunci cand sta pe canapea in fata televizorului decat o femeie care face exact acelasi lucru. Ritmul metabolic de odihna se reduce cu 2-3 procente la fiecare 10 ani pana la varsta de 30 de ani, ca rezultat direct al faptului ca masa musculara imbatraneste. Din fericire putem preveni aceasta imbatranire cu exercitii fizice regulate care au rolul de a mentine muschii in vigoare.

Efectul termic al alimentatiei reprezinta energia pe care o folosim pentru a arde calorii sau mai exact, energia pe care o folosim in timpul digestiei, absorbtia si metabolizarea alimentelor consumate. Spre exemplu atunci cand mancati un aliment ce are 110 calorii ar trebui sa stiti ca 10 calorii sunt folosite pentru digestie. Chiar si atunci cand savurati o cina intr-un restaurant ar fi indicat sa comandati preparate usoare, care sa nu dea prea mult de furca stomacului. Salatele si fructele consumate seara ajuta digestia si duc la arderea caloriilor acumulate in timpul zilei.

Cel mai mare control asupra metabolismului il putem avea prin intermediul activitatii fizice. Din pacate ritmul de viata cotidian nu ne permite efectuarea de exercitii in fiecare zi, mai ales daca sunteti una dintre milioanele de persoane care lucreaza in fata calculatorului in fiecare zi. Cu cat va miscati mai putin cu atat va veti simti mai putin puternic. E important sa faceti miscare chiar si 30 de minute pe zi. Incercati sa mergeti la servici pe jos sau coborati din tramvai cu o statie mai repede, parcati masina mai departe de locul de munca, orice numai sa faceti miscare. In acest fel nu veti avea batai de cap in lupta cu kilogramele iar corpul va da semne clare de vigoare. Pana si foitul dintr-o parte intr-alta duce la arderea caloriilor. Sunt insa si oameni norocosi care orice ar manca tot nu se ingrasa. Cativa specialisti au observat ca acele persoane fac intotdeauna miscare, fie dau din picioare atunci cand asculta o melodie, alearga dintr-un loc in altul, cand dorm se muta dintr-o parte in alta a patului, se foiesc in scaun atunci cand sunt in fata calculatorului sau n-au stare nici la masa, ceea ce duce la arderea mai multor calorii decat in cazul unei persoane mai linistite.
rocesul ireversibil al imbatranirii nu-l putem opri dar putem sa minimalizam cat mai mult efectele adverse ce vin odata cu trecerea anilor daca facem miscare.

luni, 5 decembrie 2016

Cum putem mari imunitatea organismului

Cum putem mari imunitatea

a)natural cand individul contacteaza o boala dar supravietuieste pt ca organismul sau sintetizeaza anticorpi si devine imun

b)artificial cand se injecteaza un vaccin si acesta stimuleaza sintetizarea anticorpilor si acelor celule de memorie pentru ca individul sa devina imun

c)cu ajutorul IMUNIPLANTULUI care este un produs natural si poate determina organismul sa lupte singur cu bolile.


duminică, 4 decembrie 2016

Test de imunitate

Raspundeti cu Da sau Nu la intrebarile din dreapta.

Daca descoperiti ca ati dat mai multe raspunsuri de DA decat NU, exista toate sansele ca sistemul dumneavoastra imunitar sa aiba nevoie de ajutor.

Daca ati raspuns mai mult cu NU inseamna ca sistemul dumneavoastra isi face datoria cum trebuie.

1.Parul: Si-a pierdut luciul?; E mat, gras sau rarit?

2.Capul: Suferiti de dureri recurente de cap sau accese de ameteala, apatie si abulie ? Va simtiti capul ingreunat si sensibil la durere ?

3.Ochii: Aveti senzatia ca v-au obosit ochii ? Sunt injectati sau va ustura? Au un luciu mat, sticlos, lipsit de sclipire ?

4.Urechile: Vi se pare ca auziti uneori un sunet ascutit ? Aveti mancarimi sau dureri de urechi ?

5.Nasul: Va curge nasul, va mananca sau e congestionat ? Stranutati ? V-a slabit simtul mirosului ?

6.Gura: Aveti o respiratie urat mirositoare? Simtiti un gust neplacut in gura? Aveti ulceratii sau umflaturi ale limbii? Suferiti de hemoragie a gingiilor sau ulcere bucale? Aveti dintii stricati sau gingivita? V-a slabit simtul gustului? Va sunt buzele crapate sau dureroase?Aveti adesea iritatii la colturile gurii?

7.Gatul: Aveti gatul teapan si va doare cand miscati capul?

8.Faringele: Aveti usturimi sau dureri faringiale? Uneori acuzati dificultati de deglutitie?

9.Traiectul digestiv: Suferiti de indigestii, gaze, diaree, balonare, constipatii sau dureri abdominale? Aveti greturi in anumite momente ale zilei?

10.Muschii: Va simtiti muschii slabiti si cu furnicaturi? Va raniti usor?

11.Articulatiile: Aveti articulatii rigide, dureroase?

12.Pielea. Aveti pete sau eruptii? Este pielea dumneavoastra uscata, mata sau umflata? Aveti probleme cu mirosul corporal?

13.Unghiile: Aveti pete albe, striatii, despicari sau o tenta vinetie pe unghii?

14.Nivelul de energie: Aveti nevoie de cafea sau de alte stimulente , cum ar fi ciocolata, sau zaharul, ca sa functionati normal? Nivelurile dumneavoastra energetice sunt intermitente, haotice sau inexistente? Va simtiti obosit intr-o parte prea mare a timpului? Cascati mult in timpul zilei? Va simtiti adesea apatic?

15.Somnul: Va e greu sa adormiti? Aveti un somn agitatsi interitent? Transpirati excesiv in timpul noptii?

16.Puterea cerebrala: Va e dificil sa va concentrati? Sunteti uituc?Aveti probleme de memorie?

17.Sentimentele: Va simtiti stresat, deprimat, trist, indispus, iritabil sau pur si simplu nu in apele dumneavoastra?

18.Foamea: Aveti stari de foame anormale sau pofta intensa pentru cate un anumit aliment? Sau, dimpotriva, va lipseste pofta de mancare?

19.Stilul de viata: Sunteti supraponderal?  Fumati? Aveti o munca sedentara? Faceti prea putina miscare? Petreceti putin timp in lumina naturala a zilei? Consumati multe alimente rafinate, procesate sau de convenienta? Aveti o dieta cu un continut ridicat de zahar?

20.Starea generala de sanatate: Raciti mai des decat de trei ori pe an? Va e greu sa treceti peste o infectie? Suferiti de infectii repetate? Aveti alergii? Sunteti predispusi la afte sau cistita? Suferiti de anemie? Vi se vindeca prea incet ranile? Simtiti frigul mai intens decat alte persoane? Ciclul menstrual e neregulat? Ati remarcat o scadere a energiei sexuale? Va simtiti ca si cum v-ati fi pierdut pofta de viata?

http://www.imuniplant.ro/chestionar_imunitate.htm

sâmbătă, 3 decembrie 2016

Sistemul dumneavoastra imunitar este invizibil,

Desi sistemul dumneavoastra imunitar este invizibil, exista mai multe moduri de a descoperi daca are probleme sau nu.

Daca in acest moment va simtiti bine , inseamna ca este nemaipomenit , deoarece in acest moment milioane de invadatori microscopici abia asteapta sa va atace si imbolnavi, insa nu resusesc pentru ca sistemul imunitar le sta in cale.

Daca nu va simtiti bine, daca din cand in cand mai aveti vre-o jena sau durere, ori va simtiti obosit, indispus si lipsit de energie, nu ingnorati aceste senzatii, pentru ca sistemul imunitar va este in pericol.

vineri, 2 decembrie 2016

GHID EUROPEAN CU ALIMENTE CARE POT PROVOCA ALERGII


Pe întreg teritoriul Uniunii Europene următoarele  ingrediente trebuie să fie în mod obligatoriu şi fără excepţie indicate pe ambalajul produselor.

Aceste igrediente sunt marcate cu albastru în dicţionar.
■ Cereale care conţin gluten (de exemplu, secară,
grâu, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare
sau suşe hibrid ale acestora) şi produse derivate
■ Crustacee şi produse derivate
■ Ouă şi produse derivate
■ Peşte şi produse derivate
■ Arahide şi produse derivate
■ Soia şi produse derivate
■ Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)
■ Fructe nucifere, precum migdale [Amygdalus
communis L.], alune de pădure [Corylus
avellana], nuci [Juglans regia], nuci pecan
[Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], anacard
[Anacardium occidentale], nuci de Brazilia
[Bertholletia excelsa], fistic [Pistacia
vera], nuci de Queensland şi nuci de Macadamia
[Macadamia ternifolia] şi produse derivate
■ Ţelină şi produse derivate
■ Muştar şi produse derivate
■ Seminþe de susan şi produse derivate
■ Dioxid de sulf şi sulfiţi de concentraţii de
peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru exprimate
ca SO2 gătit neprelucrat proaspăt uscat



alcool
curmală
* migdală
smochină
alimente condimen-tate
curry despărţit
morcov
* soia
* alună americană
* dioxid de sulf
* muştar
somon
* alune de pădure
drojdie
* nucă
sovârv
ananas
* făină
* nucă de acaju
spanac
anason
fasole
* nucă de Brazilia
stridie
anşoa
* fistic
* nuci
struguri
ardei iute
ghimbir
* nuci de macadamia
* sulfiţi
avocado
* gluten
* nuci pecan
* susan
banană
grapefruit
oaie (carne)
tarhon
batog
* grâu
oregano
* ţelină
bere
* grâu mare
orez
ton
biban
grâu negru
* orz
usturoi
brânză
* grâu spelt
* ouă
vanilie
brocoli
gutui
* ovăz
vin
busuioc
hamsie
papaya
vită (carne)
cacao
hering
paprika
scrumbie albastră
caisă
homar
pară
* secară
calcan
kiwi
pătrunjel

căpşuni
pelin

cardamon
* lapte de vacă
pepene galben

carne
leuştean
* peşte

cartofi
linte
piersică

castane
mac
piliniţă

castravecior;
mălai
piper

ceapă
mango
plante medicinale

chimen
măr
porc (carne)

cicoare
* măr pădureţ
portocală

cimbru
mărar
prune

ciocolată
marţipan
pui (carne)

cireşe
mazăre
roşii

ciuperci
mentă
sardea

cocos
midii
scorţişoară

cod
curmală
scrumbie albastră

coriandru
curry despărţit
* secară

crab
miere
seminţe de floarea soarelui

crevete
miez de nucă


REMEDIILE NATURALE  DENIPLANT RESPECTA 100% ACEST GHID
Nu contine nici unul din ingredientele trecute cu albastru


Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic