vineri, 22 mai 2015

FORMULA TERAPEUTICĂ DENIPLANT LA BIOBREAZA

 FORMULA TERAPEUTICĂ DENIPLANT LA BIOBREAZA
Deoarece tratamentul cu ceaiul Deniplant presupune incetarea oricarui unguent sau alt medicament si fara regim alimentar, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :

1. Ceaiul DENIPLANT – 750 ml ceai preparat conform unei proceduri speciale se va bea în mai multe prize, pe tot parcursul zilei, Pachetul de ceai Deniplant contine 30 de doze zilnice.. Dupa zilelel petrecute in statiune, se continua tratamentul la domiciliul pacientului pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie întreruptă brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. Dacă nu mai apare nici o leziune se poate renunţa definitiv la ceai.

 


3. Caolinul

Avand in compozitia sa minerale ca: siliciu, aluminiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, cupru, zinc, seleniu, cobalt, mangan, il folosim pentru impachetari partiale si generale, incalzit la 39-42grC. Stratul de aplicare pe piele este de cca 5 mm grosime. Cei care au psoriazis si hipertensiune arteriala beneficiaza de aplicare locala cu caolin cald in strat subtire si fara invelire.


4. Reflexoterapie

Prin masajul anumitor puncte reflexogene se urmareste activeaza circulatiei sangvine, intensificarea functiile normale ale pielii, influentarea metabolismul tesuturilor si realizarea aspectelor tonosedative.

 

 

5. Drenaj limfatic cu presso symphony


In cura antipsoriazis se pot folosi in plus urmatoarele proceduri:


-Bai calde cu apa de izvor si plante 

-Kinetoterapie si hidrokinetoterapie individuala

-Jacuzi cu plante balneologice

-Jacuzi cu apa cu sare

-Jacuzi cu bicarbonat de sodiu


Rezultatele scontate: decaparea scuamelor, care dispar de obicei complet; placardele eritematoase se palideaza, dezobisnuirea organismului de unguente sau alte medicamente alopate. Baile balneologice impreuna cu caolinul actioneaza la suprafata iar ceaiul Deniplant la interiorul organismului, inlaturand deficientele interne care declanseaza si intretin acesta boala.
Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic