duminică, 26 septembrie 2021

Cum sa adormi intr-un minut

Insomnie: Iată secretul pentru a adormi într-un minut

        Insomnia (din latinescul somnus, adică somnul) face parte din familia mai mare de tulburări de somn, care include narcolepsia și hipersomnia. Se caracterizează prin dificultate de a dormi suficient.

        Dacă dormi câteva ore pe noapte, acest lucru are un impact negativ asupra vieții: oboseală, stres și dispoziții proaste.

        Somnul este o acțiune foarte importantă pentru sănătatea noastră.

        Trebuie să căutăm remedii care nu sunt numai pastilele.

        Adormiți în mai puțin de un minut? Da, este posibil: secretul este să-ți antrenezi creierul și să-l înveți cum să facă.        Metoda care trebuie folosită pentru a trece acest test este simplă și poate fi pusă în practică de toată lumea.

        Iată cei 4 pași pentru a adormi rapid.

        1) Cum adormi într-un minut. Cum se face
        În primul rând, trebuie să vă așezați într-o poziție confortabilă.

        Nu trebuie să vă culcați. Puteți sta foarte bine în șezut.

        O recomandare de care trebuie să țineți cont: țineți spatele drept. De asemenea, pe tot parcursul exercițiului, asigurați-vă că vârful limbii va atinge spatele incisivilor și rămâne în poziția respectivă. Apoi, începeți să inhalați pe nas. Numărați până la 4 inspirînd, apoi până la 7 în timp ce vă țineți respirația. Expirați, fără grabă.

        2) Inspirația
        Acest exercițiu de inspirație, respirație restrânsă și expirație trebuie repetat de mai multe ori. Calculând rapid, cele 3 cicluri trebuie să se încheie în aproximativ un minut. În timp, aceste mecanisme vor deveni automate. Această tehnică ajută oamenii să-și gestioneze corpul în moduri diferite decât au făcut-o întotdeauna. Acest lucru va ajuta persoanele instabile să își recupereze pe deplin echilibrul fizic și psihologic.

        Pe scurt, trebuie să fie în armonie cu propriul său corp, care în multe cazuri este blocat de stresul vieții de zi cu zi.

        3) Cum adormi într-un minut. Cum funcționează
        Principiul funcțional prin care reglarea respirației promovează somnul trebuie înțeles. În practică, anxietatea și stresul provoacă multă adrenalină, hormonul care ne face agitati, pentru ca intră în fluxul sanguin. Aceasta provoacă o creștere a ritmului cardiovascular, precum și o respirație mai scurtă și gâfâitoare.     

        4) Respirația și somnul

        Cu alte cuvinte, este ca și cum respirația ar fi educată astfel încât să devină mai puțin rapidă.     Astfel, corpul

stochează o cantitate de oxigen în timpul inspirației și reținerii.         La expirație, o cantitate majoră de dioxid de carbon este expulzată.

        Rezultatul este o eficiență semnificativ mai bună a organismului.

        Bătăile inimii încetinesc și corpul se relaxează complet. Această metodă garantează rezultate incredibile: toate cu ușurință extremă, pentru a găsi calm.

------------------------

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic