joi, 3 septembrie 2020

Covid 19 si rmedii naturale

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, întreaga floare a gândirii științifice sovietice în medicină a fost mutata la Tașkent. 
În primăvara anului 2020, la apogeul primului val al epidemiei, au publicat informații științifice solide și extrem de utile despre COVID-19 în întreaga lume 

Principalul pericol al virusului COVID-19 este, mai presus de toate,faptul ca  afectează sistemul imunitar. 
Iar abia în al doilea rând afectează țesutul pulmonar. 
Întârzierea dintre aceste două valuri de atacuri este exact ceea ce numim „perioada de incubație".

Folosim adesea cuvinte precum imunitate „puternică" sau „slabă". Cu toate acestea, oamenii obișnuiți practic nu știu ce este una si ce este celalta si care sunt pericolele pe care le pot declansa si una si alta

Mai mult, majoritatea medicilor nu prea au idee despre structura sistemului imunitar și funcționalitatea părților sale individuale.

Voi încerca să explic mecanismul efectului virusului COVID-19 asupra corpului uman în forma cea mai simplificată și accesibilă tuturor.

80% din întregul sistem imunitar este concentrat în mucus și straturile submucoase ale intestinului subțire sub formă de pete de țesut limfoid și depozite - Peyer. 
Țesutul limfoid produce anticorpi (limfocitele T-, B-, G- etc.), precum și diverse tipuri de imunoglobuline.

Prin sistemul limfatic, anticorpii intră în vena cava inferioară, în inimă și după traversarea circulației pulmonare, intră în circulația sistemică și sunt transportati în tot corpul. Astfel, imunitatea tisulară este consolidată, inclusiv imunitatea țesutului pulmonar propriu. 

Amestecându-se cu mâncarea în timpul meselor, COVID-19 intră în intestine și începe să distrugă țesutul limfoid. Drept urmare, țesutul limfoid afectat încetează să mai producă limfocite și imunoglobulină. Astfel, sistemul imunitar este distrus și, ca urmare, imunitatea țesuturilor din plămâni este puternic slăbită.

Din acest moment, începe a doua undă a atacului de coronavirus în țesutul pulmonar deja neprotejat, care se manifestă în pneumonii severe, ducând la moarte.
 În prezent, toate măsurile anti-epidemice vizează prevenirea intrării coronavirusului în cei 2 plămâni, acest lucru este, în principiu, extrem de costisitor și practic ineficient. 
Astfel toate măsurile terapeutice vizează numai combaterea complicațiilor, sub formă de pneumonie.

Ar trebui înțeles că acest COVID-19 a fost o amenințare de ani și decenii.el avand alte denumiri . Ceea ce avem astăzi este doar primul val al unei epidemii. Și vor fi multe astfel de valuri. 
În același timp, toate măsurile preventive și terapeutice sunt îndreptate către coronavirusul localizat în plămâni, 
Nu există niciun efect asupra coronavirusului intestinal. 
Cu alte cuvinte, „căruța este așezată în fața calului".

Există multe produse naturale care pur și simplu au proprietăți bactericide, de asemenea, afectează direct virușii și îi ucide. Cel mai eficient în această privință este USTUROIUL. Acesta poate ajunge in  intestinul subțire și începe să ucidă COVID-19 imediat (!)!

Aceasta are următoarele efecte: 

- COVID-19 „ucis" încetează să distrugă țesutul limfoid al intestinului subțire. Ca rezultat, țesutul limfoid continuă să funcționeze corect, de exemplu. produce anticorpi și imunoglobuline;

- Sistemul imunitar deteriorat se vindecă rapid și devine mai puternic, acest lucru duce la o creștere semnificativă a imunității tisulare în țesutul pulmonar. 
Se creează o barieră impenetrabilă pentru COVID-19, dar și pentru germeni (stafilococi etc.) și ciuperci. 
De asemenea, poae actiona si in cazul pneumoniei cu coronavirus;

- Sub influența compusilor din usturoi, se produce un lanț foarte interesant de evenimente în intestinul subțire.
-
Iata cum aceste informati venite din taskent confirma si intaresc ceeea ce eu si colaboratorii nostri de la centrul de biomedicina din Bucuresti spunem de la inceputul pandemiei ca microbiomul uman este afectat direct de acest virus si ca prin modularea activitati bicrobiomului cu ajutorul modulatoarelor naturale efectele virusului covid pot fi inlaturate. 


Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic