miercuri, 4 octombrie 2017

Deniplant - modulator imunitar si metabolic natural.

Faptul ca Deniplant trateaza psoriazisul fara unguente sau alte medicamente, este dovedit de peste 25 de ani. Sute, chiar mii de bolnavi a testat aceasta metoda si au avut rezultate pozitive.

Si daca pielea s-a vindecat de la sine , in urma consumarii acestui ceai,  fara vre-un ajutor extern al vre-unui  unguent, putem spune ca s-a intervenit asupra cauzelor interne care declanseaza si intretin aceasta boala.

Tratatele de medicina spun ca psoriazisul este o boala autoimuna, ca aici este implicat sistemul imunitar care nu ar functiona bine.  Si atunci daca ceaiul a facut sa dispara psoriazisul, de ce nu putem spune ca el a actionat asupra sistemului imunitar, modulandu-l si determinandu-l sa intre in parametrii normali.

Pentru a combate teoria ca acest proces a fost intamplator, precizez ca au fost bolnavi care folosind Deniplant leziunile au disparut si foarte mult timp (15 ani ) nu au mai avut nici o problema, iar cand au aparut iar dezechilibre metabolice si imunitare  mici leziuni au aparut din nou. Folosind inca o data ceaiul Deniplant leziunile au disparut rapid pentru o alta perioada de timp indelungata.

Asadar, procesul de modulare imunitara si metabolica a fost declansat din nou.

Analizand leziunile de psoriazis , medicii spun ca este un proces accelerat de regenerare a tesuturilor epiteliale. De fapt eu spun ca este un proces de moarte rapida a celulelor epiteliale, pentru ca la suprafata pielii leziunile sunt sub forma unor cruste solzoase de piele moarta.
Deci este un proces accelerat de moarte a celulelor, deci sistemul imunitar declanseaza procese care omoara propriile celule sanatoase. 
Urmarind cum pielea incepe sa se vindece singura , e clar ca sistemul imunitar a fost fortat sa nu mai produca daune si sa nu mai atace propriile celule.

Urmarind actiunea ceaiului Deniplant si in alte afectiuni autoimune , am observat ca la fel, dupa o cura de cateva luni sau ani, sistemul imunitar este reglat si boala inlaturata.

Dupa ce voi incheia observatiile in care ceaiul Deniplant moduleaza si procesul metabolic, voi scrie si despre aceasta.

Pana atunci puteti citi despre psoriazis si nu numai, pe www.deniplant.ro


Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic