marți, 15 noiembrie 2011

Psoriazis tratat cu RAS

Psoriazis tratat cu RAS
Da asa este, e bine sa mai si razi, pentru ca rasul poate fi benefic si in psoriazis si in alte boli. Iata ca vi se ofera acesta posibilitate de a va deconecta un pic de la treburile zilnice.
Dati clik la acesta adresa http://www.inzonata.ro/concurs/72-onbcomedie si aveti sansa sa radeti



Descrierea concursului

Cine a spus ca opera inseamna doar povesti cu final tragic? De data aceasta dorim sa va doveim contrariul si va invitam la varianta pentru teatru liric a cunoscutei piese de teatru a lui Carlo Goldoni, „Bădăranii.”

Sunteti gata sa radeti la Opera?

Atunci pregatiti-va sa scrieti pe blog, deoarece acest concurs este adresat membrilor nostri care detin un blog personal. Pentru a participa la concurs trebuie sa scrieti un articol prin care sa va invitati cititorii la opera „Bădăranii” si sa postati link-ul catre articol pe pagina concursului. Castigatorul e ales prin tragere la sorti si primeste 4 bilete la spectacolul “I quatro rusteghi”, ce va avea loc pe data de 4 decembrie, la ONB.

Ca totul sa fie mai distractiv, am decis ca doua bilete sa ii revina blogger-ului castigator, iar celelalte doua unuia dintre cititorii sai, ales la randul lui prin tragere la sorti. Asa ca nu uitati ca la finalul articolului sa va invitati cititorii sa va spuna printr-un comentariu daca doresc sa va insoteasca la comedia muzicala "Cei patru Badarani"!

Actiunea spectacolului “I quatro rusteghi” se petrece la Venetia, la finalul celebrului carnaval, cand escapadele amoroase si travestiurile sunt la ordinea zilei. Tanara Lucietta vrea sa se marite pentru a scapa de tirania tatalui ei, un badaran “veritabil”. Pe parcursul operei asistam la tot soiul de incurcaturi provocate de urzelile "badaranilor" venetieni si de complotul pus la cale de sotiile si odraslele lor.

In final, ii invitam pe bloggerii care fac parte din comunitatea InZonaTa si pe cititorii lor, sa rada la Opera!
Premiile concursului
4 bilete la comedia muzicala “I quatro rusteghi” (Cei patru bădăranii) ce va avea loc pe data de 4 decembrie, la Opera Nationala Bucuresti.

Cei de la ZonaTa mi-au spus ca ma vor trimite la opera daca te inscrii si tu. ce zici mergi cu mine?

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic