vineri, 30 septembrie 2011

inteleg ca odata ce leziunile de psoriazis dispar in totalitate va trebui sa continui cu ceaiul o zi da una nu

Buna ziua si multumesc pentru comentariu - raspuns .
Sa inteleg ca odata ce leziunile de psoriazis dispar in totalitate va trebui sa continui cu ceaiul o zi da una nu pentru intretinere pana ce organismul va lucra singur ? Ar fi super !!! Ca din cate vad si inteleg de pe aici sunt multi bietii de ei care nici nu se mai vad scapati de boala asta.
Eu pot sa spun ca sunt norocoasa caci nu am folosit pana acum nici un medicament in afara de Vitamina A pe care am luat-o oricum inaintea de a incepe cura cu ceai. Poate ca si de aici norocul meu de a vedea ca boala regreseaza. Pot sa spun ca ma chinui in fiecare zi sa il beau ceea ce pentru mine e un efort deosebit deoarece nu-mi place ceaiul ( ceaiurile ) deloc. Se vede treaba ca nu am de ales.
Ne auzim peste o saptamana cu vesti noi si pana atunci doresc tuturor sanatate maxima si vindecare in cel mai scurt timp !

Din anumite motive pielea se poate vindeca la suprafata mai repede, insa acele probleme interne sa nu se fi rezolvat definitiv. Daca am putea ace o analiza sa vedem daca s-au rezolvat si acele probleme ar fi nemaipomenit , insa nu se poate asa ceva deocamdata.
Din acest motiv este indicat sa se renunte treptat la ceai.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic