luni, 31 mai 2021

Dermatita la sugari


        Cercetările sugerează că un sugar poate avea mai risc scăzut să dezvolte eczeme dacă mama lui ia probiotice și evită să bea lapte de vacă în timpul sarcinii.
          Sugarii care sunt alăptați în primele 3 luni de viață sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta dermatita atopică.
     Multe persoane care au eczeme sunt diagnosticate cu alergii alimentare.
         Consumul de alimente antiinflamatoare poate ajuta la diminuarea sau reducerea simptomelor de eczemă.

        Este posibil să puteți reduce simptomele consumând pește gras, cum ar fi somon, hering. Uleiul de pește conține niveluri ridicate de acizi grași omega-3, care sunt antiinflamatori.
            Alimente care conțin quercetină

        Quercetina este un flavonoid pe bază de plante. Este un puternic antioxidant și antihistaminic, înseamnă că poate reduce inflamația, precum și nivelurile de histamină din corp.
        Alimentele bogate în quercetină sunt mere, afine, cireșe, brocoli, spanac, varză.

        Alimente care conțin probiotice, cum ar fi iaurtul, conțin culturi vii care ajută la susținerea unui sistem imunitar puternic. Acest lucru poate ajuta la reducerea puseelor ​​sau a reacțiilor alergice.

        Alimentele bogate în probiotice (pot ajuta la reducerea puseelor ​​sau a reacțiilor alergice) sunt: iaurtul (conține culturi vii care ajută la susținerea unui sistem imunitar puternic), pâinea cu maia, murături fermentate natural, brânzeturi, varza murată, chefir.
            Alimentele bogate în zahăr pot declanșa, de asemenea, apariția eczemelor.
     Dieta mediteraneană cuprinde consumul: fructe, legume peşte, grăsimi sănătoase, cum ar fi uleiul de măsline. De asemenea, include vinul roșu, care conține quercetină.
     Dieta antiinflamatoare. Acest plan alimentar se concentrează pe eliminarea alimentelor care cresc inflamația și consumul de alimente bogate în fibre.
         Se pune un accent puternic pe: fructe legume, cereale integrale, grăsimi sănătoase, cum ar fi uleiul de măsline, pești, care au un conținut ridicat de acizi grași omega-3

         Alimentele procesate încărcate cu chimicale nu sunt incluse în acest plan alimentar.
          Dieta de eliminare este recomandată pentru persoanele care au alergii alimentare diagnosticate. Dacă nu sunteți sigur care sunt alimentele declanșatoare, încercarea dietei de eliminare poate reduce sau nu aparițiile de eczemă.




Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic