sâmbătă, 30 mai 2020

Alergiplant pentru alergii alimentare

Alergiile alimentare reprezinta reactii exagerate ale sistemului imunitar, ca urmare a ingestiei unui aliment sau aditiv alimentar.

Alergia alimentara nu trebuie confundata cu intoleranta alimentara sau cu intoxicatia alimentara. Ele implica reactii ale sistemului imunitar. In acest caz, organismul reactioneaza la ingestia unui aliment (alergen), declansand o serie de mecanisme de aparare.

O alergie alimentara survine ca reactie la o proteina ce poate fi prezenta in arahide, lapte de vaca, peste, etc.

Nu exista alergie la un glucide sau lipide, desi poate exista intoleranta la lactoza (un tip de glucid prezent in mod normal in lapte).

In cazul unei alergii, chiar si cea mai mica cantitate de aliment poate provoca simptome.

Medicina alopata spune ca nu exista un tratament curativ pentru alergiile alimentare si ca singura solutie consta in evitarea consumului de alimente alergene. Totusi, odata desensibilizat organismul cu ajutorul ceaiurilor AlergiPlant, treptat treptat se poate consuma si acel aliment care a provocat reactia 

Simptomele alergiei pot fi usoare sau foarte grave si chiar potential fatale: dificultati in respiratie, pierderea constientei sau aritmie in cazul unui soc anafilactic.

Alergiile alimentare pot surveni la orice varsta, dar apar in general inainte de 4 ani. La aceasta varsta, sistemul digestiv si cel imunitar nu sunt inca maturizate, fiind mai susceptibile la alergii. Unele alergii se atenueaza sau dispar odata cu trecerea timpului.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic