joi, 22 august 2019

Facem tratament de 2 saptamani cu ceai pt psorazis si am observat ca ranile nu mai se dezvolta ca inainte.

Buna

Facem tratament de 2 saptamani cu ceai pt psorazis si am observat ca ranile nu mai se dezvolta ca inainte.Eu cred ca suntem pe drumul cel bun.In paralel cu tratamentul pt psoriazis se poate face curs de vindecare pt alte boli cu medicamente?Nu are legatura o boala cu cealalta?Multumesc anticipat

Buna ziua,

Daca nu ati mai folosit unguente ci numai ceaiul Deniplant si pe leziuni se  vad imbunatatiri dupa numai doua saptamani de folosire,  inseamna ca organismul a raspuns pozitiv la aceste remedii  naturale.

 Psoriazisul este o afectiune autoimuna generata de disbioza microbiomului intestinal. 
Aceasta teorie este confirmata in ultimii 10 ani de multi cercetatori inclusiv  de catre prof. Dr. Ashot Khachatryan din Rusia.

In mod normal se poate urma in paralel orice alt tratament pentru alte afectiuni, insa trebuie tinut cont de factorii care pot perturba activitatea microbiomului intestinal, cum ar fi alimentatia sau medicamentele.

Ceaiul Deniplant este singurul remediu care s-a dovedit ca poate modula activitatea microbiomului si prin rezolvarea disbiozei, boala psoriazis poate fi vindecata.

Anumite alimente sau medicamentele alopate pot interfera totusi cu activitatea microbiomului si pot influenta evolutia bolii.

De aceea in urma unor consultatii si analize personalizate la Centrul de Biomedicina din Bucuresti,  pacientul poate afla care sunt alimentele sau medicamentele care pot influenta vindecarea psoriazisului in cazul sau.

Cu stima
Gheorghe Giurgiu






Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic