marți, 9 mai 2017

hidrosadenita mai este denumita ca bube cu puroi sub piele.

In termeni populari hidrosadenita mai este denumita ca bube cu puroi sub piele.

Cauze care duc la aparitia bolii 

Desi medicina clasica spune ca hidrosadenita se datoreaza unor inflamatii ale glandelor sudoripare, in practica se constata ca pe langa blocarea porilor pelii, dezvoltarea unei cantitati mari de sebum si bacterii , la nivelul pielii pot provoca la inceput o inflamatie. Acesta inflamatie netratata imediat se dezvolta si duce la aparitia infectiei si a puroiului. De aceea in acest stadiu se recomanda tratamentul chirurgical pentru a permite evacuarea puroiului.

Asadar, daca vrem sa tratam hidrosadenita, este necesar sa intervenim chiar de la aparitia primelor simptome,( umflaturi rosii sau inflamatii dure ) si sa nu asteptam pana ce ele devin dureroase.

Este bine sa invatam sa deosebim aparitia cosurilor simple(acneea)si formatiunile hidrosadenitei.

In ultimul timp, multi specialisti afirma ca hidrosadenita are la baza o dereglare a sistemului imunitar ce afecteaza tesuturile pielii cum este cazul si in Psoriazis, cand datorita anomaliilor imunitare apare un proces accelerat de regenerare a tesuturilor, celulele acestora murind cu repeziciune.

Implicarea sistemului imunitar in hidrosadenita este dovedita si de faptul ca acesta se deosebeste esential de absesul simplu sau furunculul obisnuit. Hidrosadenita netratata are o evolutie foarte grava chiar ducand la cronicizare.

Deoarece anomaliile sistemului imunitar sunt greu de explicat , faptul ca rezolvarea psoriazisului se poate face cu ajutorul plantelor medicinale si rezolvarea acneei sau furunculilor cu ajutorul Polenodermului,  combinadu-le am reusit sa gasesc un tratament adecvat si eficient pentru hidrosadenita.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic