sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Regenerarea sistemului nervos

Pana acum se spunea ca daca ai avut un accident si ti-ai lezat coloana vertebrala, vei fi condamnat sa fii paralizat pentru toata viata. Cand leziunea era completa(maduva spinarii sectionata complet) nici nu se mai discuta despre recuperare.

Iata insa ca au fost persoane care nu au acceptat aceste lucruri si in urma unei operatii in premiera modiala, un pacient cu maduva spinarii sectionata, a inceput sa se recupereze.
Detalii despre aceste realizari a scris si la noi in presa.  http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/starea-de-sanatate/premiera-mondiala-barbat-paralizat-ajutat-de-nas-sa-mearga-din-nou-679887.html

Dupa ce am urmarit cum catelul meu si-a revenit dupa ce a fost paralizat cu picioarele din spate, incercand sa imi explic  cum de a fost posibil acest lucru m-am documentat si am vazut ca in lume astfel de cazuri sunt privite altfel.

Cred ca a sosit timpul sa fie descifrate secretele repararii sau regenerarii maduvei spinarii. A sosit timpul pentru a gasi metode de a reporni acele mecanisme care vor face ca celulele nervoase sa se dezvolte. Sunt convins ca polenoplasminul va juca un rol important in acest proces.

    

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic