sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Dus bucal Dental Spa USA Patent No.US 7.276.035 B2 MADE IN TAIWAN : 150 Lei

Dus bucal Dental Spa USA Patent No.US 7.276.035 B2 MADE IN TAIWAN : 150 Lei
Dreptul de returnare a produselor:
In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris X-TUNE SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe email la deniplant@gmail.com sau prin posta la SC X-TUNE SRL la adresa Aleea Negoiu 8B ap 19, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod postal 400676.
Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. In masura posibilului, recomandam clientului sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitind posibilitatea de deteriorare a bunului in timpul transportului. Returnarea produselor se va face la adresa: Aleea Negoiu 8B ap 19, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod postal 400676
Prezentul articol este valabil doar in conditiile in care clientul este persoana fizica, in conformitate cu legislatia romana privind inchierea contractelor la distanta. Acest articol nu este aplicabil in cazul produselor executate dupa specificatiile consumatorului sau alte limitari stabilite de legea romana in vigoare.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic