joi, 11 ianuarie 2018

O sansa post AVC

O sansa post AVC

      In general in recuperarea dupa un AVC timpul este cel mai mare inamic. Cu cat se intervine mai repede, cu cat se declanseaza mai repede acele reactii de autovindecare ale organismului, in cazul de fata a celulelor nervoase si a celor neuromotorii, cu atat recuperarea se face mai repede.

      La nivel general, accidentul vascular cerebral apare atunci cand fluxul de sange care merge catre creier este redus sau complet intrerupt. Drept urmare, creierul nu mai primeste oxigenul si nutrientii de care are nevoie. Ori privarea de acesti nutrienti poate duce la procese iremediabile. Lucrul acesta duce la deteriorarea si la moartea celulelor.

      La nivel mondial anual sunt peste 6 milioane de decese in urma AVC. La noi in Romania din 60.000 de cazuri de AVC, 54.000 sunt au dus la decese.

      Din acest motiv Deniplant initiaza in anul 2018 programul "O sansa post AVC" alocand  un buget de 5000 euro .

      Astfel punem gratuit la dispozitia celor interesati in limita stocului disponibil, Neuropolen si Polenoplasmin, remedii naturale ce contin agenti antioxidanti, antiinflamatori, aminoacizi, minerale si vitamine naturale , molecule neuroregeneratoare. Aceste componente ofera posibilitati diverse de a potenta si echilibra procesele care au loc la nivelul celulei nervoase si placii neuromusculare, de a accelera regenerarea suturilor nervilor periferici, prin declansarea poceselor de autovindecare de care am vorbit mai sus.

      Pentru a intra in programul "O sansa post AVC, este necesar sa ne contactati la 0744827881 sau pe email la deniplant@gmail.com

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic