vineri, 23 decembrie 2016

Tratament pentru acnee

Tratamente medicamentoase versus remedii naturale. 

Tu alegi varianta care ti se potriveste.

        Tratament cu aplicare locala. Se aplica in zonele afectate o data sau de doua ori pe zi. In aceasta grupa sunt incluse antibiotice (metronidazole), tretinoina, benzoyl peroxide si acid azelaic. Deseori tratamentul local se combina cu cel pe cale orala.

        Antibiotice pe cale orala. Uneori, se prescriu antibiotice pentru ameliorarea acnei rozacee. Nu se are in vedere omorarea bacteriilor, ci proprietatile lor anti-inflamatorii. Cele mai des utilizate sunt tetraciclina, minocilina si eritromicina.

        Medicamentele bazate pe isotretinoina  Roaccutane. Se utilizeaza uneori in cazurile severe. Este prescrisa de obicei in acneea chistica, dar destul de rar se utilizeaza si in cea rozacee. Din cauza efectelor secundare  pacientul trebuie supravegheat pe durata tratamentului.Tratamentul este de durata, ameliorarile putand aparea dupa 1-2 luni. In multe cazuri simptomele revin la icetarea tratamentului, din aceasta cauza unii pacienti continuand tratamentul pe toata durata vietii. In anumite circumstante se intervine chirurgical.  Este cazul pacientilor afectati de rinofima, unde deformarile sunt foarte vizibile si au caracter permanent. Prin chirurgie laser sau electro se pot indeparta vasele de sange si acei noduli bulbosi.

Remedii naturale Deniplant

         Pentru a evita neplacerile cauzate de medicamentele descrise mai sus, puteti folosi Polenoderm, remediu natural 100% care nu are reactii adverse sau manifestari neplacute si care inlatura cauzele interne care declanseaza si intretin aceste afectiuni. Organismul are capacitatea de autovindecare daca stii sa-i declansezi acele reactii necesare.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic