joi, 22 decembrie 2016

Cauzele aparitiei acneei

Cauzele apariţiei acneei 

Excesul de sebun, dezechilibrul hormonal sau endocrin, predispozitia genetica, alimentatia nepotrivita, bogata in grasimi si chiar existenta unei ciuperci in organism, care favorizeaza inmultirea bacteriilor pe suprafata pielii datorita unei igiene necorespunzatoare.

Acneele medicamentoase sunt provocate de ingerarea de medicamente (corticosteroizi, vitamina B 12, corticotrofina, barbiturice, bromuri, saruri de litiu, unele medicamente antituberculoase si imunodepresoare, iar la femei, hormonii androgeni si contraceptivele orale continand derivati androgenici) sau in urma contactului cu produsele cosmetice, industriale (uleiuri minerale, hidrocarburi aromatice halogenate, clor industrial). Ele se caracterizeaza prin leziuni inflamatorii congestive si supurate, aparand indeosebi pe fata.

Asadar avem factori interni si exteri de care trebuie sa tinem seama pentru un bun tratament.

Degeaba vom rezolva acneea la suprafata pielii, daca nu tratam si acele dereglari interne..

        In general acneea nu este dureroasa, ea fiind in mare parte inestetica datorata aparitiei acelor cosuri. Prima reactie este de a-l stoarce, insa este o mare greseala a sparge sau stoarce un cos, deoarece riscurile sunt foarte mari. Vei raspandi infectia si bacteriile vor crea alte cosuri. Si de ce ti-era teama nu vei scapa, anume de acele cicatrice extrem de inestetice  

        Aplicand tratamentul de la BioBreaza acele cosuri se vor retrage singure si nu vor lasa urme vizibile.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic