POLENOPLASMIN
Produs sub licenta Deniplant
Pentru a intelege cum functioneaza polenoplasminul este ncesar ca mai intai sa intelegem ce s-a intamplat in momentul cand paralizia catelului meu s-a rezolvat.
Datorita compozitie bogate in aminoacizi, vitamine si minerale, produsul polenoplasmin ofera posibilitati diverse de a echilibra procesele care au loc la nivelul celulei nervoase si placii neuromusculare iar dopamina prin rolul sau neurotransmitator, este posibil sa fie responsabila de multe tulburari neurologice.
O parte din deciziile si controlul organismului sunt rezultatul actiunii neuromodulatorilor
Dopamina fiind unul dintre principalii neurotransmițători de la nivelul sistemului nervos, este o substanță care transmite informatia între neuronii creierului. Acesta substanță fiind implicată într-o varietate largă de activități diferite (de exemplu controlul motilității, al mișcărilor musculare).
Biosinteza dopaminei este un proces în două etape, incepând cu aminoacidul tirozina pe care il gasim in polenoplasmin. O a doua grupare hidroxil este atașata tirozinei formând levodopa, sau L-dopa. Acest proces este catalizat de enzima tirozin hidroxilază. Dopamina se formează prin îndepărtarea acidului carboxilic din L-dopa, reacție catalizată de dopa decarboxilaza
Dopamina este un neurotransmitator din grupa catecolaminelor, precursor de noradrenalinei, avand un rol fundamental in creier pentru controlul motricitatii, utilizat si in terapeutica, pentru actiunea sa stimulanta asupra sistemului cardiovascular.
Neuromodulatorii sunt substanţe precum: dopamina (substanţa chimică asociată Ťstimulăriiť), serotonina (substanţa chimică asociată Ťcalmăriiť), cortizolul (substanţa chimică asociată stresului) si alti neurotrasmitatori
Aminoacizii ce compun proteinele sunt absorbiţi şi trec de bariera sânge-creier, iar unul dintre ultimii aminoacizi asimilaţi de corp este triptofanul, un precursor al serotoninei pe care il gasim de asemenea in polenoplasmin. In momentul în care în mod normal se inregistreaza o scădere a nivelului de serotonină din creier, asimilarea triptofanului va preveni acest lucru.
Un alt aminoacid gasit in polenoplasmin este fenilalanina care este convertit la tirozina si care stimuleaza, apoi, eliberarea unei cantitati suplimentare de dopamina
Neurotransmitatorul din creier dopamina activeaza metabolismul ajutand organismul sa aiba o greutate sanatoasa. In plus, dopamina ajuta creierul sa genereze suficienta energie pentru functionarea organismului. Potrivit website-ului Health News Stand, dopamina stimuleaza inima, regleaza fluxul de informatii la nivelul creierului, controleaza miscarea si permite oamenilor sa cunoasca sentimentele de pasiune si placere.
Productia de dopamina este stimulata de consumul anumitor alimente, in special cele care contin aminoacidul tirozina. Consumul unor asemenea alimente speciale ne sporeste capacitatea de a raspunde optim atat din punct de vedere fizic cat si emotional. Toate alimentele consumate ar trebui sa fie organice pentru a evita efectele pesticidelor, ale diversilor compusi chimici precum si cele ale organismelor modificate genetic (OMG-uri).
Tirozina ajuta la reglarea si stimularea nivelurilor de dopamina, determinand cresterea capacitatii de memorie si starea de vigilenta.Tirozina, plus cateva vitamine precum B, C si E, dar si fierul, acidul folic si niacina, toate contribuie la declansarea eliberarii dopaminei.
Chiar si multe plante medicinale comune, obisnuite, sunt cunoscute a ajuta la reglarea nivelului de dopamina. Printre aceste plante se numara schinduful, ginsengul, armurariul, trifoiul rosu, anghinarea si menta pe care le gasim alaturi de vitaminele de mai sus in anumite cantitati in polenoplasmin.
Plantele medicinale sunt opozabile produselor de sinteza(medicamentelor) datorita unei mai bune absorbtii si prelucrarii de catre organism a compusilor ce se afla in ele, in proportii optime, pe care numai natura le-a oferit, fara a produce efecte scundare sau reactii adverse.
Alte detalii la : 0744827881,
ID messenger: giurgiugheorghe giurgiu@deniplant.ro deniplant@gmail.com
Copyright 2005. All rights reserved deniplant
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu