miercuri, 14 octombrie 2020

Dezinfectare excesivă a mâinilor cu fel de fel de produse

Via Daniel Gaucan

''Este destul de trist faptul că, în mijlocul unei epidemii, mass-media nu explică modul în care funcționează sistemul nostru imunitar. Suntem încurajați în permanență să căutăm o protecție externă care să ne salveze: luați măști, geluri alcoolice (fără să ni se spună că aceste geluri nu ar trebui utilizate pentru o perioadă lungă de timp, deoarece etanolul elimină primul imunogen natural al corpului nostru: stratul lipidic al pielii noastre, care este o barieră împotriva virușilor... (în ultimii ani, corpurile noastre au devenit din ce în ce mai sensibile an de an din cauza utilizării excesive a produselor antibacteriene și a neînțelegerilor despre rolul bacteriilor în sistemul nostru imunitar).

Cu cât folosim mai mult aceste dezinfectante alcoolice pentru mâini, cu atât pielea noastră va fi mai permeabilă și sensibilă la stratul superior. Să folosim în primul rând săpunurile „clasice"!

Mass-media vorbește doar despre o soluție externă: un viitor tratament medicamentos sau un vaccin a cărui autorizație de introducere pe piață va fi cu siguranță neglijată pe motiv de „urgență"...

Când s-a explicat populației că în câteva zile (pentru tineri) sau câteva săptămâni, toată lumea își poate întări în mod natural sistemul imunitar? Acest lucru nu ar împiedica cu siguranță răspândirea virusului, dar ne-ar întări apărarea împotriva virusului și, astfel, ar reduce incidența cazurilor grave, astfel încât să ne putem recupera mult mai repede acasă.

De ce să nu îi includem în canalele de informare pe cei care își petrec 95% din timp lucrând la acest subiect timp de mai multe săptămâni: profesioniști din domeniul sănătății care vorbesc despre prevenție, precum nutriționiștii, naturopatii, homeopații, fitoterapeuții care pot face o treabă extraordinară pentru oameni prin informare și prevenire și, astfel, ameliorează povara pentru medicii din primă linie?

De ce nu li se spune oamenilor că un consum de alimente rapide, alimente „artificiale" (cum ar fi alimentele procesate și rafinate) este primul lucru care ne distruge apărarea imună?

Că eficacitatea sistemului nostru imunitar depinde strict de starea florei intestinale (și, prin urmare, de calitatea alimentelor pe care le consumăm)?

Și consumul crud, sezonier de legume și fructe este cel mai bun mod de a umple rapid rezervele noastre cu minerale pentru imunitate?

De ce nu se explică faptul că postul nu întărește sistemul imunitar decât în ​​3 zile?

De ce să nu vorbim despre beneficiile unui duș rece care crește nivelul limfocitelor T individuale în câteva zile?

De ce nu se explică faptul că plante precum de ex. echinacea, în formă concentrată în câteva săptămâni va crește protecția imunitară? (am fi avut timp de când a apărut virusul ...)

De ce să nu vorbim despre eficiența uleiurilor esențiale antivirale și a dozei mari de vitamina C și a mineralelor precum zincul și seleniul?

De ce să nu vorbim despre importanța exercițiilor fizice în întărirea sistemului imunitar?

De ce nu se explică faptul că frica distruge grav sistemul imunitar? Și de ce este singura emoție transmisă de mass-media care provoacă o anxietate atât de mare încât ne slăbește din ce în ce mai mult zi de zi...?

De ce să nu le explicăm oamenilor că au abilități defensive și de auto-vindecare mai puternice decât orice medicament din lume și că acele abilități pot fi activate rapid?

Corpul nostru este o adevărată mașină de vindecare!

Într-un moment în care, în sfârșit, avem timp, este timpul să ne concentrăm asupra propriilor noastre operațiuni, să ne menținem puterea personală și să ne controlăm propria sănătate și viitorul. "

Sursa: Jose Gorrochategui, naturist

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic