joi, 2 iulie 2020

Microbiomul si psoriazisul

Iata ca si in Romania cercetatorii medicali recunosc importanta microbiomului in patologia psoriazisului 

In 2018 la Congresului Asociației Medicale Române domnul prof.univ. dr. George -Sorin Tiplica  a acordat un interviu ziarului medical .
Redau mai jos un paragraf

"Specialitatea aceasta este extrem de ofertantă, are conexiuni cu toate celelalte specialități" – a declarat în exclusivitate pentru Ziar Medical prof. univ. dr. George-Sorin Țiplica, vorbind despre importanța dermatologiei. „Anul acesta am avut o dezvoltare a temei în legătură cu microbiomul cutanat, pentru că sunt cercetări și rezultate, inclusiv ale colegilor din România, orientate pe identificarea activității microbiomului de la nivel cutanat, cu implicații atât în patologia diversă – mă refer, aici, la cea inflamatorie cutanată, dermatita atopică, psoriazis – cât și în momentul în care acest microbiom, aflat la suprafața cutanată ajunge să pună probleme, ceea ce face ca unele infecții să ajungă să fie și sistemice".


Asadar daca acum avem recunoasterea medicala ca  microbiota este implicata in psoriazis, pe cand se va recunoaste ca Deniplant poate modula aceasta microbiota si vindeca psoriazisul !?
Va astept la www.deniplant.ro

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic