duminică, 21 iunie 2020

radiovocativ.com

radiovocativ.com -un radio online pentru toti romanii de pretutindeni 
www.radiovocativ.com

Radio Vocativ este o stație de radio exclusiv on-line. Emite din România, Italia, U.K. și Germania, cu programul fixat pe ora României.
Brandul Vocativ România include Revista Vocativ, ziarul de limbă italiană il romeno și ziarul revistă a presei Vocativ Plus … Este un post de radio nonprofit, cu specific social și cultural, urmărind promovarea culturii românești. Publicul nostru este format din oamenii iubitori de cultură și cu vederi profund umaniste… Ascultătorii Radio Vocativ găsesc în spațiul nostru de emisie programe realizate exclusiv de către echipa radio, emisiuni despre arte, tradiții și aspecte din social, opinii și informații din zona literară și nu doar, interviuri și muzica reprezentativă din capodoperele clasice. 

Aveți sus în menu paginile unde puteți afla detalii despre echipa de emisie, programul emisiunilor noastre, player secundar și link player pc și, mai nou, un server Podcast unde puteți reasculta emisiunile pe care le-ați pierdut. Citiți și pagina termeni și condiții pentru o mai bună informare.

Vă mulțumim pentru că ascultați Radio Vocativ

…invitați aici și prietenii…


Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic