vineri, 30 august 2019

Centrul de Biomedicina testeaza eficienta unui nou imunomodulator al microbiomului intestinal pentru afectiuni cardiovasculare

Cu mai bine de 20 de ani in urma, dupa ce am obtinut un extract din plante pe care l-am folosit pentru a ma vindeca de psoriazis, am creat Ceaiul Deniplant.
Acesta s-a dovedit in urma vindecarii a mii de pacienti a fi un imunomodulator al microbiomului intestinal si totodata un modulator natura genetic. 
Oamenii de ştiinţă de la Washington University School of Medicine din St Louis au identificat prima genă corelată direct cu cea mai des întâlnită formă de psoriazis. Mutaţii ale genei CARD14 pot conduce la apariţia psoriazisului în plăci (numit şi psoriazis vulgar)

Asadar, ceaiul Deniplant reuseste sa moduleze in mod natural  activitatea Genei CARD14 . Intervenind si in procesele autoimune.

Aceasta Gena CARD14 fiind raspunzatoare si de inflamația sistemică și comorbiditățile cardiovasculare , incercam in cadrul Centrului de Biomedicina sa dovedim eficienta acestui imunomodulator si in astfel de afectiuni.






Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic