vineri, 5 iulie 2019

Grup de sprijin pentru persoanele cu paralizie

Grup de sprijin pentru persoanele cu paralizie

Grupul de sprijin pentru persoanele paralizate(GSPP) a fost infiintat de catre inventatorul Gheorghe Giurgiu, ca urmare a rezultatelor si observatiilor facute de catre acesta de-a lungul timpului, studiind remediile pe care natura ni le ofera.

Dupa ce a inventat ceaiul Deniplant (Deniplant este Marca inregistrata in Romania si UE) care s-a dovedit eficient in tratarea psoriazisului si a altor boli autoimune, Gheorghe Giurgiu a descoperit ca anumite alimente in combinatii numai de el stiute, pot fi de folos si in anumite afectiuni la animale si chiar om.

In urma unor experiente avute cu propriul caine care a paralizat cu picioarele din spate, a reusit ca intr-un timp relativ scurt sa-i vindece paralizia cu remediul natural denumit Polenoplasmin.

Dupa ce a reusit sa salveze de la eutanasiere si alti caini cu paralizii, inclusiv un caine din Cypru care a paralizat in urma unui accident de masina si a leziunilor la coloana vertebrala, inventatorul a fost convins ca acele remedii naturale pot ajuta si oamenii.

Astfel un pacient cu semipareza faciala stanga dupa ce a folosit remediile naturale Neuropolen in paralel cu acupunctura, lumina polarizata si exercitii de recuperare fizica a reusit sa scape de acesta suferinta.

Din acel moment echipa Deniplant condusa de Gheorghe Giurgiu si-a propus sa infiinteze acest grup de sprijin pentru persoanele paralizate, punandu-le la dispozitie gratuit aceste remedii naturale.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic