miercuri, 13 februarie 2019

Recuperare dupa AVC

Tratamentul pentru recuperarea functiilor pierdute se numeste reabilitare in urma unui accident vascular cerebral si are loc, in mod ideal, intr-o unitate de tratare a accidentelor vasculare; insa, acestea nu exista in multe parti ale lumii. 

Ditre remediile naturale Deniplant Ceaiul Imuniplant si Neuropolen s-au dovedit a fi foarte eficiente in recuperarea post AVC

 Ceai negru, Ceai verde, Ceai de ghimbir
 
Mancati multe fructe si legume, acestea contin antioxidanti, nutrienti care ajuta la mentinerea elasticitatii arterelor.

Consumati somon, macrouri, sardele, pesti care contin acizi grasi Omega 3, foarte utili in prevenirea si tratamentul bolilor cardiovasculare.

Optati pentru carne slaba (pui, curcan), uleiuri vegetale nerafinate (ulei de masline, de floarea soarelui, de porumb, de samburi de struguri).

Consumati cantitati rezonabile de branzeturi si preferati produsele lactate degresate sau semidegresate.

Este de preferat dieta bogata in fibre, dieta preponderent vegetariana (legume, fructe, cereale integrale), dieta care ajuta la scaderea colesterolului (fibrele alimentare reduc absorbtia colesterolului alimentar in intestin), ajuta la ameliorarea aterosclerozei si la scaderea tensiunii arteriale.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic