luni, 26 februarie 2018

Suferi de hidrosadenita? iata cum poti scapa de ea:

Deoarece tratamentul naturist pentru hidrosadenita presupune incetarea oricarui unguent sau alt medicament si fara regim alimentar, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :

1. Ceaiul IMUNIPLANT  750 ml ceai preparat conform unei proceduri speciale se va bea in mai multe prize, pe tot parcursul zilei, Pachetul de ceai Imuniplant contine 30 de doze zilnice.. Dupa zilele petrecute in statiune, se continua tratamentul la domiciliul pacientului pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie intrerupta brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. Daca nu mai apare nici o leziune se poate renunta definitiv la ceai.

2. Polenoderm 24 doze. Datorita compozitiei bogate in aminoacizi, minerale si vitamine naturale, produsul polenoderm ofera posibilitati diverse de a echilibra procesele care au loc la nivelul celulelor tegumentare si a vaselor limfatice consecutive unei infectii, declansand procesele de autovindecare ale organismului.
2. Bai balneologice cu plante
PH-ul apei utilizate in baza de tratament este de cca 7 si temperatura 34-35gr C in bazin, respectiv temperatura dorita in cada(cca 38gr.C).Plantele pentru bai, prin substantele active continute, au o actiune directa la nivelul tegumentelor sau mucoaselor, cu efecte antiseptice, antiinflamatoare, cicatrizante,

3. Reflexoterapie

Prin masajul anumitor puncte reflexogene se urmareste activarea circulatiei sangvine, intensificarea functiilor normale ale pielii, influentarea metabolismul tesuturilor si realizarea aspectelor tonosedative.

In cura antihidrosadenita se pot folosi in plus urmatoarele proceduri:

-Kinetoterapie si hidrokinetoterapie individuala
-Jacuzi cu plante balneologice
-Jacuzi cu bicarbonat de sodiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic