joi, 8 septembrie 2016

GSPP-Grup de sprijin pentru persoanele cu paralizie

GSPP

Grup de sprijin pentru persoanele cu paralizie

Grupul de sprijin pentru persoanele paralizate(GSPP) a fost infiintat de catre inventatorul Gheorghe Giurgiu, ca urmare a rezultatelor si observatiilor facute de catre acesta de-a lungul timpului, studiind remediile pe care natura ni le ofera.

Dupa ce a inventat ceaiul Deniplant (Deniplant este Marca inregistrata in Romania si UE) care s-a dovedit eficient in tratarea psoriazisului si a altor boli autoimune, Gheorghe Giurgiu a descoperit ca anumite alimente in combinatii numai de el stiute, pot fi de folos si in anumite afectiuni la animale si chiar om.

In urma unor experiente avute cu propriul caine care a paralizat cu picioarele din spate, a reusit ca intr-un timp relativ scurt sa-i vindece paralizia cu remediul natural denumit Polenoplasmin.

Dupa ce a reusit sa salveze de la eutanasiere si alti caini cu paralizii, inclusiv un caine din Cypru care a paralizat in urma unui accident de masina si a leziunilor la coloana vertebrala, inventatorul a fost convins ca acele remedii naturale pot ajuta si oamenii.

Astfel un pacient cu semipareza faciala stanga dupa ce a folosit remediile naturale Neuropolen in paralel cu acupunctura, lumina polarizata si exercitii de recuperare fizica a reusit sa scape de acesta suferinta.

Din acel moment echipa Deniplant condusa de Gheorghe Giurgiu si-a propus sa infiinteze acest grup de sprijin pentru persoanele paralizate, punandu-le la dispozitie gratuit aceste remedii naturale.

SCOPUL          

Scopul principal al GSPP il reprezinta imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu paralizii, care necesita suport sustinut, material si moral, pentru recuperare, favorizarea integrarii sociale si sensibilizarea comunitatii cu privire la astfel de persoane.

VIZIUNE

-Viziunea noastra asupra terapiilor naturale priveste boala ca rezultatul unui dezechilibru prezent atat la nivelul corpului fizic si al organelor sale, cat si la nivelul psihic, emotional, mental si spiritual. De aceea fiecare bolnav trebuie tratat individual cu procedee pentru toate aceste nivele.

-Consideram ca regenerarea nervoasa este lupta suprema in apararea si refacerea organismului.

-Suntem convinsi ca intotdeauna organismul uman are resurse pentru autovindecare, trebuie doar ca noi sa gasim calea pentru a le accesa.

-Credem in aceste forte de regenerare a celulelor nervoase pe care fiecare dintre noi le are, insa trebuie sa luptam pentru a sustine aceste procese.

MISIUNE

-Misiunea noastra este de a-i determina si sustine pe bolnavi pentru restabilirea sanatatii si cresterea calitatii vietii lor, prin folosirea remediilor naturale, pentru declansarea proceselor de autovindecare a organismului.

STRATEGIA

-Folosirea remediilor naturale, nu exclude si nu inlocuiesc diagnosticul, tratamentul sau procedurile medicale alopate.

-GSPP a asigura gratuit Remedii naturale Deniplant si consultanta adecvata pe parcursul intregului proces de vindecare al membrilor.

PROMISIUNEA NOASTRA

-Noi ne angajam sa oferim remedii inovatoare, de calitate, care sa imbunatateasca confortul si sanatatea membrilor, prin preventie si tratament naturist. 

OBIECTIVE

-Organizarea de sesiuni de cateva ore, o data pe luna pentru cunoasterea membrilor GSPP si a problemelor fiecaruia dintre ei.

-Strangerea de fonduri prin campanii de tip fundraising , licitatii, activitati caritabile, etc.

-Continuarea campaniei de constientizare " Mananci si te vindeci" cu privire la alimentatia pe care trebuie sa o aiba persoanele cu paralizii.

-Continuarea sensibilizarii societatii cu privire la familiile persoanelor cu paralizii, prin campanii media, proiecte fotografice si video.

-Realizarea de evenimente si intalniri pentru persoanele cu paralizii si familiile lor, care sa faciliteze socializarea (petreceri de Paste, Craciun, etc)

-Acordarea de suport material si moral familiilor, donarea de orteze si dispozitive medicale, remedii naturale, pentru sprijinirea procesului de recuperare .

OBIECTIVE GENERALE

-Sensibilizarea comunitati pentru acceptarea, integrarea si sprijinirea persoanelor cu paralizii si a familiilor lor;

-Promovarea egalitatii de sanse in societate, fara discriminare pentru persoanele cu paralizii;

-Acordarea de suport moral si financiar familiilor cu personane cu paralizii;

-Sprijinirea si sustinerea financiară a terapiilor naturale de recuperare si / sau tratamente cu remedii naturale necesare pentru persoanele cu paralizii;

-Facilitarea si promovarea desfasurarii terapiilor naturale de recuperare ce nu au fost dezvoltate pana in prezent in Romania;

  -Acordarea de asistenta si consiliere psihologica familiilor cu persoanele cu paralizii;

-Cercetare si documentare cu privire la metodele de terapie existente pentru o cat mai buna recuperare medicala si integrare in societate;

-Elaborarea si/sau traducerea de materiale si instrumente educationale tiparite si online (carti, manuale, cursuri, brosuri, etc) din domeniu;

-Donatii, schimburi sau/si vanzarea de obiecte intre persoanele si familiile din grupurile tintă;

-Conceperea si vanzarea de obiecte pentru persoanele cu paralizii;

-Organizarea de evenimente si licitatii pentru strangere de fonduri.

INFORMATII

Grupul de sprijin pentru persoane cu paralizie(GSPP) va capata personalitate juridica dupa constituirea unui numar de minim 50 membri, va fi inregistrata ca persoana juridica fara scop patrimonial si inscrisa in registrul special la judecatorie.

SEDIU SOCIAL:

Sos Pantelimon nr 258, bl. 47, Sc. C, Et. 3, Ap. 142, sector 2, Bucuresti, Tel 0744827881, email:deniplant@gmail.com.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic