miercuri, 11 mai 2016

Deniplant pentru Psoriazis.

Va salut pe toti
Sa revenim la subiectul deniplant pentru psoriazis
In curand voi impini 3 luni de cand folosesc ceaiul Deniplant si pot sa zic ca dupa un inceput foarte convingator, in sensul ca s-au vazut schimbari in evolutia bolii, in ultimele 2-3 saptamani observ o stagnare spre "agravare" a unor pete de pe corp care s-au marit si oscileaza in culoare( roz mai aprins spre deschis).
Voua vi s-a intamplat la fel? Cat a durat perioada?
Oricum "continuu sa ma tratez cu Denplant".
Numai bine.
_________________
Au mai fost si la alti pacienti asemenea manifestari,insa important este ca sa observi daca acestea sunt legate de particularitati personale . Trebuie sa realizezi daca in acea perioada au fost probleme sau schimbari in activitatea cotidiana sau in administrarea ceaiului. Odata constientizat acest lucru este bine de tinut cont de el pe viitor.

Daca nu a fost ceva personal, exista posibilitatea ca aceste variatii sa fie declansate de natura si de aceea ar fi bine ca sa putem vedea daca pe aceeasi perioada de timp au avut si altii recaderi sau probleme.

In anii anteriori cand monitorizam aceste aspecte, am constatat ca acele explozii solare sau perturbatii magnetice afectau intr-un fel pacientii.
De asemenea perioadele cu radiatii de la cernobal sau coslodui au creat neplaceri.
Exista posibilitatea ca si aceste variatii bruste de temperatura de la noapte la zi sa afecteze evolutia bolii.

De aceea cred ca forumul poate ajuta la centralizarea acestor experiente

Fiecare sa spuna daca se poate cu cat mai mare exactitate perioadele nefaste in evolutia bolii sa vedem daca este ceva personal sa ceva general.
_________________
www.deniplant.ro
Lider in terapia psoriazisului cu plant

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic