joi, 5 decembrie 2013

Cum imbatraneste pielea ta

Cum imbatraneste pielea ta?

Pentru majoritatea femeilor, pielea reprezinta un atribut important al frumusetii. Multe dintre acestea au grija de epiderma lor, apeland la tot felul de creme sau tehnici de relaxare. Este oare suficient?
Si totusi, trebuie sa stiti ca expertii spun ca razele ultraviolete sunt responsabile in proportie de 80% de imbatranirea pielii.
Soarele si imbatranirea pielii
Aceasta este concluzia unui studiu recent, publicat de Daily Mail.
Astfel, expunerea la razele ultraviolete poate duce nu numai la imbatranirea pielii, ci si la depigmentare si la reducerea elasticitatii cutanate, arata cercetarea citata de Daily Mail.
Pentru a vedea care este impactul soarelui asupra pielii, oamenii de stiinta de la Centrul de Cercetare si Inovatie L’Oreal din Paris au analizat chipul a 298 de femei cu varsta cuprinsa intre 30 si 78 de ani.
Chipul acestor femei a fost analizat atat de un grup de 12 experti, cat si de mai multi voluntari, carora li s-a cerut sa estimeze varsta femeilor.

Rezultate demonstrate

In cadrul cercetarii, rezultatele au aratat ca efectele expunerii la razele ultraviolete sunt mai vizibile pe masura ce trec anii. S-au observat diferente in ceea ce priveste ridurile si calitatea texturii pielii mai ales dupa varsta de 50 de ani.
Femeile care s-au expus mai mult la soare pareau mai batrane decat varsta lor reala.
Potrivit sursei citate, in urma calculelor, specialistii au estimat ca Soarele este responsabil in masura de 80,3% de imbatranirea pielii.
Specialistii sunt de parere ca aplicarea cremelor cu factor de protectie solara reduce atat riscurile imbatranirii, cat si pe cele ale cancerului pielii, asa ca va trebui sa le luati in seama, daca nu ati facut-o pana in acest moment.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic