sâmbătă, 30 aprilie 2016

Sarbatoarea de Pasti

Celor care ati ajuns la aceasta pagina , va doresc sanatate multa si sarbatori fericite !

vineri, 29 aprilie 2016

am aceasta boala psoriazis de 28 de ani

Eu am aceasta boala psoriazis de 28 de ani si am un an de tratament cu ceaiul Deniplant.
Am avut o evolutie buna in primele 8 luni, dar din luna iulie alterneaza starile bune cu cele rele.
Este adevarat ca am traversat o perioada de stres intens la serviciu.
Sper ca de acum lucrurile sa mearga mai bine.
Sa fi optimist si multa rabdare.
Sanatate la toti !!!

joi, 28 aprilie 2016

tratamentul cu deniplant pentru psoriazis


Am inceput de 2 zile tratamentul cu deniplant pentru psoriazis. Sper din toata inima sa dea rezultate.
Ma bucur cand citesc vesti bune la ceilalti de pe forum, ma gandesc ce bine ar fi sa se vada si la mine efecte pozitive ale tratamentului.
Va doresc tuturor vindecare rapida si completa!!!!!

miercuri, 27 aprilie 2016

Am fost diagnosticat cu psoriazis

Am fost diagnosticat cu psoriazis anul trecut in Noiembrie. Prima data au aparut petele pe cap si dupa aceea pe corp. Dupa vreo doua luni de tratament, fara nici o speranta, am gasit si eu site-ul dl-ui Giurgiu si asa cum se recomanda am intrerupt tratamentul cu Daivobet, Daivonex, etc.

In acest moment sunt intr-o faza destul de avansata de vindecare, scuamele de pe cap au disparut primele, si in continuare iau DENIPLANT - SANATATEA-I MAI PRESUS DE ORICE pana la vindecare.
Insanatosire grabnica iti doresc!

marți, 26 aprilie 2016

Am psoriazis de 18 ani pe cap

Buna ziua tuturor!

Am psoriazis de 18 ani pe cap . Ma tratez de ani de zile cu tot felul de produse farmaceutice (daivonex, crema pe baza de cortizon) si am reusit cat de cat sa tin boala in frau, dar de vindecat nici vorba. De cateva luni mi-au aparut pete si pe picioare si se extind foarte repede. Din intamplare am dat in internet peste articole despre ceaiul Deniplant, am citit si ce scrie lumea in forum si in sfarsit am si eu speranta ca poate ma voi vindeca candva. Saptamana viitoare voi comanda ceaiul si marturisesc ca abia astept sa incep tratamentul, mai ales ca pana acum mi s-a spus tot timpul ca nu am ce face, nu-mi va trece niciodata, ca trebuie sa invat sa traiesc cat mai bine cu boala asta. Crustele de pe cap sunt foarte groase si aproape toata piele capului e acoperita de ele, dar sper totusi sa dea si la mine rezultate bune tratamentul d-lui Giurgiu. O sa va tin la curent si sper sa citesc si la restul lumii numai lucruri bune.

Salutari si sanatate la toate lumea!!!

La acest stadiu ai ajuns de la unguentele pe care le-ai tot schimbat
Cu cat scapi mai repde de ele , cu atat e mai bine
_________________
www.deniplant.ro
Lider in terapia psoriazisului cu plante

Multumesc pt. incurajari. Abia astept sa incep tratamentul.

luni, 25 aprilie 2016

tratamentul cu Deniplant pentru psoriazis

Dupa ce am inceput tratamentul cu Deniplant pentru psoriazis s-a vazut o schimbare spectaculoasa. Leziunile dipareau vazand cu ochii.

Am facut o pauza mai mare si vad ca totul e ok. Am avut si o perioada mai agitata, stresanta samd, dar nu am mai avut probleme cu pielea.

Am fost plecata la mare, iar la plecare mai aveam 2 pete la cot. A2a zi nu mai aveam nimic.
Nu vreau sa tot intrerupt tratamentul, dar din pacate am avut sesiunea, am tot plecat, am avut casa in renovare samd.

Sanatate multa!

duminică, 24 aprilie 2016

Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de tratament cu Deniplant,

Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de tratament cu Deniplant, lucrurile stau din ce in ce mai bine cu psoriazisul meu. Nu mi-a mai aparut nici o pata noua si o parte din cele care el aveam au disparut complet. Am baut ceaiul aproape in fiecare zi cu 2 exceptii cred cand am fost plecat din oras si nu am putut sa il prepar. Eu am niste bubite si in sprancene care se pare ca se trec mai greu, dar si ele sunt pe drumul cel bun. Oricum nu o sa ma intrerup tratamentul decat in momentul in care nu o sa mai am nici o bubita.

sâmbătă, 23 aprilie 2016

vineri, 22 aprilie 2016

Evolutie tratament cu deniplant pt psoriazis

Evolutie tratament cu deniplant pt psoriazis
Am inceput tratamentul cu Deniplant vara trecuta, cred prin iunie. Dupa cateva luni petele de psoriazis au disparut aproape in totalitate si am redus ratia de ceai bauta pe zi. La un moment dat petele au disparut in totalitate. Am intrerupt folosirea ceaiului si cam de vreo 2 luni mi-au aparut cateva bubite. Am inceput iar sa beau ceai dar cam o data la cateva zile, uneori chiar mai rar. Intrucat petele nu au disparut cam de o saptamana am inceput din nou sa il beau zilnic. Acum am cateva pete pe brate si pe pcioare dar foarte putine in comparatie cu ce aveam cand am inceput tratamentul in vara ( eram plin si pe brate si pe picioare si pe spate si pe abdomen etc)

Buna ziua,

Un singur punct daca mai exista pe piele inseamna ca deficientele interne nu s-au rezolvat definitiv si nu trebuie intrerupt ceaiul
Daca organismul a raspus o data sigur va merge si acum
_________________
www.deniplant.ro
Lider in terapia psoriazisului cu

da. am inteles si eu asta. acum pana nu o sa se treaca absolut toate bubitele , o sa beau ceaiul zilnic. cred ca am cam 2 saptamani de cand am reluat tratamentul si nu au mai aparut alte bubite noi iar cele vechi au inceput sa isi schimbe culoarea (sa fie mai pale)

joi, 21 aprilie 2016

Dermatita seboreica

Buna ziua, numele meu este Silviu si am o dermatita seboreica de vreo 10 ani care se incapataneaza sa ramana. Din fericire pt mine este localizata doar la nivelul scalpului sub forma de scoame. De-a lungul timpului am mai avut cate o pata rosie pe spate sau pe stern ori la picior dar treceau singure dupa cateva saptamani fara sa le fac nimik pt. ca nu ma deranjau. Dadeam atentie doar capului care in permanenta era acoperit cu niste cojite si care se vedeau destul de urat. Am inceput si eu tratamentul de 4 zile si astept cu nerabdare si incredere sa vad rezultatul ca m-am saturat de inestetica matreata. Am vazut putini pe forum cu dermatita, oare mai sunt cu aceasta boala care folosesc tratamentul ca as vrea sa stiu evolutii la cateva luni dupa tratament.
Nu vreau sa ma amagesc singur dar dupa 4 zile de tratament mi-a disparut roseata de pe frunte; pe mine cel putin m-a incurajat.
Tratamentul cu ceaiul miraculos il tolerez destul de bine, il beau neidulcit iar lamaia o mananc cu zahar.
Have a nice day!!!

Prima luna de tratament
Buna ziua, sunt si eu "fericitul" posesor al unei dermatite seboreice, de cativa ani buni si am inceput tratamentul cu DENIPLANT si vreau sa va zic ca rezultatele nu au intarziat sa apara; avand in vedere vechimea bolii de vreo 10 ani sau mai mult sa stiti dragi colegi de suferinta ca DENIPLANT chiar da rezultate; spre exemplu eu aveam la nivelul fruntii o roseata si niste cojite destul de mari iar dupa folosirea ceaiului timp de o luna sa stiti ca a disparut roseata si cojile sunt mai putine; binenteles ca aveam tot capul, pe dupa urechi dar pe frunte erau cel mai vizibile; sfatul meu atat pentru cei cu dermatite cat si pt cei cu psoriazis care sunt la inceput de tratament ca si mine este sa nu va pierdeti speranta chiar daca nu vedeti rezultate imediate, totul porneste din interiorul organismului, sa nu va asteptati de la DENIPLANT sa actioneze ca o crema gen Dermovate pe care aproape toti am folosit-o si care in aparenta si la suprafata iti vindeca leziunile ca dupa cateva saptamani sa reapara mai puternice.
Beti DENIPLANT si nu mai cautati alte variante alternative care sunt mai scumpe, ceaiul asta s-a dovedit cel mai bun si asta nu e doar parerea mea care poate suna ca o reclama dar e adevarata, dovada si acest forum de oameni cu probleme ca ale mele; ce produs farmaceutic sau naturist are un forum in care pacientii sa scrie de bine sau de rau despre produsele lor si sa li se pastreze mesajele negative?sau sa li se dea banii inapoi daca nu sunt multumiti. Si am o curiozitate la care as dori sa-mi raspunda domnul Giurgiu: Cati pacienti asa zis nemultumiti ati avut care au solicitat banii inapoi dar realisti nu smecheri, adica sa zica domnule eu am folosit ceaiul asa cum azti spus dumneavostra si nu a aparut nici o schimbare.
Sanatate la toata lumea!!!

miercuri, 20 aprilie 2016

Intreruperea tratamentului pt psoriazis

Titlul subiectului: ce se intampla daca se face o pauza in tratament?
As vrea sa stiu de la cei care au folosit ceaiul, daca au facut o pauza in administrarea lui, s-a intamplat ceva.
_________________
am inceput tratamentul din martie, este a treia oara cand ma inscriu pe forum, vroiam sa spun ca sunt fericita!

Nu se intampla nimic grav. Boala poate stationa sau daca se intrerupe mai multe zile poate recidiva un pic.
_________________
www.deniplant.ro
Lider in terapia psoriazisului cu plante

Eu am intrerupt tratamentul prea devreme crezand ca m-am vindecat, insa nu imi disparusera toate bubitele, mai aveam cateva. Nu am intrerupt tratamentul brusc ci am inceput sa beau mai putin ceai (o data la acteva zile). Dupa cateva luni au inceput sa apara bubite din nou. Acum urmez tratamentul cam de 2 luni si totul este spre bine. Sfatul meu este sa urmezi tratamentul pana cand nu mai ai nici o bubita vizibila si inca cateva luni dupa asta ca sa fii sigura ca te-ai vindecat intern

Lorena,
Cred ca este greu de spus ce se intampla, cred ca depinde foarte mult de organism si de stadiul bolii in organism. La inceput cand nu luam 1-2 zile imediat se vedea. Acum in ultimele sase saptamani cred ca am luat in toatel maxim o saptamana, fiind plecat in delegatie, si nu au aparut prea mult bube, asa putea spune ca aproape deloc nu au aparut. Cred totusi ca ar fi ideal daca am putea face acest ceai atat cand esti acasa si deasemenea si atunci cand nu esti acasa pentru o perioada mai lung. Toate cele bune!

si eu am facut o pauza de cateva zile, si mi s-a parut ca piele parca se usca ceva mai mult, si ma si manca destul de tare. oricum o sa incerc sa nu mai fac pauza.

si eu am oprit tratamentul, prima oara cam vreo 3 saptamani din cauza unei toxiinfectii alimentare si a doua oara cand am fost in vacanta asta vara. in vacanta fiind la mare si la soare nu s-a simtit, dar prima oara au revenit. depinde mult de starea fiecaruia si de cat de avansata este boala. cand sunt stresat, imediat isi fac prezenta foarte puternic petele pe frunte si pe nas. cand insa sunt linistit, parca nu am nimic. eu folosesc ceaiul cam de 7 luni si s-au uscat marea majoritate, si cel mai important nu mai am mancarime. multa bafta si perseverenta!

Si eu am intrerupt 3 zile tratamentul cu sarbatorile astea iar lamaia nu am mai mancat-o constant si vreau sa zic ca se cunoaste si a inceput sa recidiveze putin si am o saptamana decand beau ceaiul constant si inca nu s-a reparat greseala de 3 zile... asa ca asta tre sa ne dea de gandit.
Sanatate si numai bine !


marți, 19 aprilie 2016

diagnosticat cu psoriazis vulgaris

Ian 02, 2008 11:26 am  
Titlul subiectului: Evolutie tratament ZT - 10 luni
Stimati forumisti, am inceput tratamentul cu DENIPLANT - SANATATEA-I MAI PRESUS DE ORICE in luna martie 2007. Sunt fericit ca am gasit acest tratament deoarece petele au disparut aproape in intregime. Am consumat ceaiul destul de regulat, mai ales la inceput si efectele pozitive s-au vazut imediat. Mai am o singura pata rebela de vreo patru luni care nu vrea sa dispara, dar se usuca totusi incet. Am avut o perioada in Noiembrie si Decembrie cand nu am consumat ceaiul in mod regulat si bineinteles ca au mai aparut ceva pete mici, dar din fericire au disparut. In concluzie situatia este mai mult decat buna, dar este clar ca nu sunt vindecat si trebuie ca continui sa consum ceaiul. In sfarsit, aceasta sa fie cea mai mare problema mea. Mentionez ca am fost diagnosticat cu psoriazis vulgaris in noiembrie '06 si am facut un tratament de vreo doua luni cu daivobet, daivonet, diprosalic, pe care l-am intrerupt cand am inceput tratamentul cu DENIPLANT - SANATATEA-I MAI PRESUS DE ORICE.
Va doresc un AN NOU fericit, plin de bucurii si impliniri si bineinteles sanatate maxima!

luni, 18 aprilie 2016

ameliorarea psoriazisului este evidenta


Buna ziua,
Se pare ca mai multa lume are probleme cu lamaia, mai ales cu cele mari si cu coaja groasa. In asemenea cazuri, eu pun doar jumatate intr-un ceai.
Oricum, dupa sapte luni de ceai Deniplant, ameliorarea psoriazisului este evidenta, desi de la un timp constat o stagnare, ca si cum ar fi o rezistenta mai mare la disparitia unor pete. Am decis insa sa continui cel putin un an.
Sanatate tuturor,
DV
_______

Buna ziua,
Nu este nici o problema. Si eu procedam la fel.
Daca se vede ameliorarea psoriazisului este ok, organismul a raspuns pozitiv, de acum este problema numai de timp.
Vindecarea se face treptat, pe masura ce acele deficiente interne care declanseaza si intretin boala sunt rezolvate .
Cu stima

Gheorghe Giurgiu
www.deniplant.ro
_________________

duminică, 17 aprilie 2016

Dermatita seboreica


Mis: buna seara domnule, si ma iertatic a va dranjez
giurgiu gheorghe: buna seara
Mis: sunt un tanar...18 ani si sunt nefericitul posesor al unei dermatite seboreice...
giurgiu gheorghe: da
Mis: am aflat despre dumneavoastra pe net..
Mis: si..
Mis: as avea cateva intrebari
giurgiu gheorghe: te ascult
Mis: am inteles ca...ceaiul da rezultate foarte bune
giurgiu gheorghe: asa se pare
giurgiu gheorghe: cei care il folosesc asa spun
Mis: asa am citit si eu
Mis: as vrea sa stiu...cat timp trebuie sa tin tratamentul?
giurgiu gheorghe: depinde de organismul tau cum va reactiona, depinde de cand este boala etc
Mis: exista posibilitatea ca dermatita sa se vidence?
Mis: vidnece*
giurgiu gheorghe: normal
giurgiu gheorghe: daca s-a vindecat si psoriazisul de ce nu si dermatita
Mis: interesant..eu imi pierdusem orice speranta deoarece doctorul dermatolog a spus ca aceasta boala nu se vindeca
Mis: si...
Mis: cand am aflat..
giurgiu gheorghe: e parerea lui
giurgiu gheorghe: daca stai de vorba cu cei care folosesc deniplant acum vei afala altceva
Mis: sincer...
Mis: as sta dar..
Mis: unde?
Mis: ca nu cunosc pe nimeni..
giurgiu gheorghe: pe forum
giurgiu gheorghe: sunt cativa care deja discuta acest subiect
Mis: hm...puteti sa imi dati exact linkul va rog?
giurgiu gheorghe: http://www.psoriazis-deniplant.myforum.ro/
Mis: sunt si persoane vidnecate de dermatita?
giurgiu gheorghe: da
Mis: adik au fost cazuri inc are dupa cateva lunid e la oprirea tratamentului simptomele sa nu mai apara?
giurgiu gheorghe: da
Mis: oau....incredibil..
Mis: ok..o sa ma uit pe forum si...daca cumva mai am intrebari imi permiteti va rog sa va deranjez...
giurgiu gheorghe: nici o problema
giurgiu gheorghe: acum stii unde ma gasesti
Mis: eventual daca ma hotarasc....incerc si ceaiul
Mis: da sigur
giurgiu gheorghe: cand te hotarasti
Mis: Doamne daca la dumneavoastra gasesc solutia....
Mis: atunci o sa va raman recunoscator toata viata
giurgiu gheorghe: nu la mine ci la deniplant
Mis: da...
Mis:
giurgiu gheorghe: de unde esti
Mis: Bucuresti
Mis:
giurgiu gheorghe: poti veni la birou sa stam de vorba
giurgiu gheorghe: adresa o gasesti pe site
Mis: aham
giurgiu gheorghe: www.deniplant.ro
Mis: sigur
Mis: puteti sa imi spuneti mai exact unde mai exact pe forum se vb despre dermatita? va rog ca ma tot uit pe aici si...
Mis: iertati-mi stangacia
giurgiu gheorghe: nu stiu exact unde
giurgiu gheorghe: cauta si tu
Mis: oki
Mis: ati intalnit persoane care au avut reactii adverse la acest ceai?
giurgiu gheorghe: nu
giurgiu gheorghe: in cel mai rau caz nu merge
giurgiu gheorghe: si pentru acest lucru exista garantia deniplant
Mis: ahaa
Mis: si..in ce consta garantia?
giurgiu gheorghe: citeste pe site www.deniplant.ro
Mis: ok
giurgiu gheorghe: daca te intereseaza un lucru citesti toate informatiile despre acel lucru
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

in 4 luni mi-a disparut psoriazisul

In primul rand vreau sa va multumesc!
Am mai baut ceaiul Deniplant acum aproximativ 4 ani, iar in 4 luni mi-a disparut psoriazisul aproape in totalitate de pe toata suprafata corpului. Stiam de atunci ca trebuie continuat trataemntul un timp chiar daca eczemele dispar insa m-am oprit deoarece am plecat din tara si imi era greu sa il mai achizitionez
Dupa 3 ani si cateva perioade de stres a inceput treptat sa reapara, si orice crema am folosit, inclusiv cele care dadeau rezultate inainte, nu mai dau in prezent.
Imi doresc sa incep din nou tratament, de data aceasta sa il urmez o perioada mai indelungata dar am observat ca metoda de achizitionare in prezent este mai greoaie. Am incredere in dvs sa trimit banii si sa astept ceaiurile, dar nu am incredere in posta ca ajung la destinatie.  Mai exista cumva un punct din care se poate cumpara? Sau trimiterea prin curier cu ramburs? 

O zi buna,
Mihaela


Buna ziua
Cum ati vazut pe site www.deniplant.ro ,ne puteti trimite banii prin posta in perioada 1-10 ale fiecarei luni si cand ii primim va trimitem plantele cu posta romana sau daca doriti cu un curier rapid si platiti taxele de curier.
Pentru alte informatii puteti suna la 0744827881
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

vineri, 15 aprilie 2016

Dermatita seboreica si alopecie androgenica

Ma numesc S...D........ am 41 ani si sunt din Oradea.

Sufar de alopecie androgenica difuza. (Asa mi-au spus dermatologii la care am fost).

Incepand cu anul 2001 am inceput sa incaruntesc. Mai intai pe piept iar apoi pe cap. S-au accentuat amandoua in ritm alert.

In anul 2003 am observat un inceput de rarire al scalpului frontal-lateral, asimetric, in partea stanga. M-am impacientat si am folosit sporadic Hair Grow (Minoxidil 2%).

In luna august 2006 am fost la Eforie Nord cu familia. Marea a fost foarte linistita si apa cam murdara. Nu m-am spalat pe cap cca. 2 saptamani iar parul era destul de mare.

In septembrie m-am tuns si imediat dupa aceea am simtit o umflatura (gen cos) in varful scalpului.

M-am dus la dermatolog si nimic deosebit, in afara unui tratament anti matreata clasic (solutie cu zinc etc) Mi-a disparut acea unflatura.

In octombrie 2006 "boala" a debutat cu mancarimi insotite de caderi pronuntate de par pe fond de stres (joc pe calulator). Am observat ca parul imi creste mai lent necesitand tuns la 3,5 luni.

Am fost la al doilea dermatolog care mi-a spus franc ca am sa chelesc complet si mi-a oferit sampon Alpexin pentru par gras auzind pentru prima data ca am par gras si aceeasi solutie contra dermatitei.

(Mi-au aparut scuame cu plagi)

Mancarimile nu s-au prea redus asa ca m-am dus la al trei-lea dermatolog (foarte laudat) care mi-a confirmat alopecie difuza cu dermatita seboreica prescriindu-mi sampon Node-DS si aceeasi solutie cu zinc etc.

Si o cura de vitamine Miss-Vital 2 luni.

Mancarimile mi-au disparut dar parul tot cadea. Timp de 1 luna iulie-august 2007 m-am ras pe cap saptamanal. Am descoperit "pete" mai deschise la culoare in zona frontala unde crestea par des dar parca fara pigment adica transparetn. Exista si un traseu spre crestet. Lateral si in spate parul era inchis la culoare si des. Am constatat inceput de alopecie laterala ca niste paranteze rotunde. Dupa sport cu scalpul udat din belsug de transpiratie am constatat "arsuri" repetitive concentrate in zona cefei care trec aleator. (Am niste pete micute dar dermatologul mi-a spus ca e semn de nastere).

La sfarsitul lunii august, la mare, am descis sa nu ma mai rad. Ritmul de crestere a parului era normal dar parul din zona frontala era diferit (slab mai subtire si mai deschis la culoare decat in rest)

Dupa 2 luni a inceput din nou sa-mi cada. Ritmul spalarilor era de 2 ori pe saptamana.. Caderea s-a accentuat spre sfarsitul anului 2007. Am mai luat o cura de vitamine si am incercat samponul Clear pentru par gras. Am constatat ca si pe piept imi cad fire carunte iar firul este parca uscat rasucit. Nu mai am pletele de mai demult deoarece si la ceafa parul se rasuceste si e subtire si fragil.

Am incercat sa prelungesc perioada dintre spalari dar dupa 7 zile parul era tot uns si mancarimile erau mari. Am fost la ultimul dermatolog care mi-a spus ca tot parul este afectat. Mi-a schimbat samponul cu Selegel (Ducray) iar pentru plagi solutie Locoid , vitamine (Miss Vital si Euro Vita pentru par si unghii), Minoxidil 2% si mi-a spus sa ma spal la 3 zile. Am intrerupt cura cu Minoxidil deoarece am observat ca in zona afectata parul se usca si cadea.M-am tuns Ianuarie 2008 cu un par des dar firul subtiat.

Nu m-am mai dus la dermatolog deoarece mi-a prescris o solutie care nu se mai gasea la farmacii si pe Internet am constata ca tratamentul era pentru femei.

Am inlocuit samponul cu sapun de sulf si sampon de urzici (Farmec) si galbenus de ou + zeama de lamaie + ulei de masline aplicat + acoperit 15 minute si spalat dupa.

Am constatat dupa spalare o uscaciune si aspritate a parului.

M-am tuns la mijlocul lunii aprilie constatand progresia alopeciei mai ales in partea cu problemele initiale. Am reluat ultimul sampon deoarece mi-au din nou scoame. La sfarsit ma clatesc cu otet de mere cu miere de albine.

Parul se unge mai repede incepand cu a 2 zi. Mancarimi am, dar nu stiu cum sa le explic :ca niste semi-arsuri locale mobile. De obicei incep la ceafa si migreaza spre lateral pe masura ce transpir. Exista un mic echilibru detronat in schimb de transpiratie. Am uitat sa mentionez ca de mic transpir excesiv. Am luat destule kg in plus poate si pe baza curei de vitamine si am fost diagnosticat un pic hipertensiv..

Beau ceai verde chinezesc de la plafar (cca 3 cani pe zi) iau Ginko bibloba pentru circulatie si o pilula dimineata pentru tensiune.

Sunt disperat. Am observat ca scalpul se unge destul de tare in partile frontal-laterale alopecice. Am ajuns sa ma feresc sa transpir deoarece imi declanseaza mancarimile.Dupa 3 zile parca am casca pe cap.

Daca puteti sa ma ajutati v-as fi recunoscator pe veci.

Scuzati-ma pentru compunerea de mai sus,

In speranta unui ajutor, va doresc o saptamana cat mai linistita.

Cu respect,

D..........

Buna, am citit compunerea ta si as vrea sa-ti dau un sfat, si anume sa incerci ceaiul Deniplant daca nu l-ai incercat deja.
Eu am aproape un an de zile de ceiut si vreau sa-ti spun ca dupa 6 luni dermatita seboreica a mea s-a ameliorat considerabil, ce-i drept cred ca mi-a priit si soarele. La momentul asta pe capul meu mai rasare cate o cojita pe saptamana dar e insesizabil fata de ce aveam inainte;
Bafta multa!

Buna Silviu,
vad ca esti unul din cazurile norocoase.Eu astept primul ceai sa mi-l trimita dl. Giurgiu si sa trec la actiune.Sper sa ma numar si eu printre cei norocosi.

Multa sanatate tuturor!

joi, 14 aprilie 2016

Dermatita seboreica de 10 ani

Buna tuturor,
cu mare retinere va scriu acest mesaj deoarece sunt acel tip de persoana care a trecut prin multe tratamente si fara nici un rezultat, deci fara prea multe sperante.
Totusi am citit de cateva saptamani despre acest ceai minune si m-am hotarat sa-l incerc prin prisma faptului ca foarte multa lume il lauda.
Am fost diagnosticata cu dermatita seboreica de 10 ani, si de atunci ma lupt cu aceasta boala incomoda din punct de vedre fizic.Din pacate, vizibil este ca aceasta boala a inceput sa se extinda, de la cele mai mici portiuni avute la nas si pe frunte am acum pe toata fruntea, la marginea narilor si putin extins spre obraji,sprance, la urechi, intre sani, pe spate si de asemenea marea problema pe pielea capului.
Ma necajesc pe zi ce trece ca parul meu imi cade tot mai mult si sunt sigura ca din cauza acestor coji de matreata care acopera pielea capului, nemailasand-o sa respire.
Sunt in faza de comanda a ceaiului Deniplant, urmaresc care e cea mai buna varianta de a obtine ceaiul.
Multa sanatate tuturor!
Pe curand!

M-am uitat atent la poza pe care ai postat-o si drept sa-ti spun nu am vazut nici o leziune , nici la parbriz nici la faruri
Era bine daca ne postai o fotografie cu ceva leziuni.
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

Da imi cer scuze,m-am incurcat in stiinta.Vroiam sa pun poza la profilul meu.
Nu prea stiu sa folosesc forumul dar cu timpul ma invat si nu mai fac astfel de erori.

nici o problema
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

  Titlul subiectului: inceputul tratamentului
Am intrat in sfarsit in posesia ceaiului.Mi l-am preparat aseara si am inceput sa beau din el.Are un gust nemaipomenit, deci cu siguranta ca n-o sa renunt asa usor la el.Mai ales ca mie nu-mi place apa si astfel pot sa inlocuiesc sucurile de dinainte.
Am facut si ceva poze cu dermatita mea.Cel mai tare ma deranjeaza coaja din urechi si de pe pielea capului.Ma ia groaza cand trebuie sa ma spal pe cap sau sa ma piapten.Imi cade foarte mult par.Se poate vedea o mica portiune de par lipsa.
De cand nu m-am mai dat cu unguente asteptand ceaiul pt inceperea tratamnetului, a inceput sa ma manance pielea de pe frunte , de pe gat si de pe spate.
Nu ma compar cu cei care sufera de psoriazis dar sufar la fel de mult ca si ei.
Pe curand

miercuri, 13 aprilie 2016

Hidrosadenita cronica

Sufar de hidrosadenita cronica de 3 ani si nu mai stiu ce sa fac.
Acum am iesit din spital unde am fost din nou operata . Sincer sa va spun m-am saturat de atatea operatii si mare lucru nu se intampla de cat ca mai scoate ceva puroi. O asistenta de acolo mi-a spus despre un caz asemanator care a fost rezolvat cu ceva ceaiuri. Spuneti-mi si mie despre ce e vorba.

Adela N.............

Buna ziua
Pacientii cu acest diagnostic au folosit cu rezultate bune ceaiul imuniplant impreuna cu  polenoplasmin
Pentru detalii despre aceste produse intrati pe www.deniplant.ro si de acolo catre cele doua preparate.
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

marți, 12 aprilie 2016

DERMATITA SEBOREICA A SCALPULUI


DERMATITA SEBOREICA A SCALPULUI
o.....e.....Buna ziua Domnule Giurgiu,revin in a va spune ca baiatul nu are psoriazis, ci o DERMATITA SEBOREICA A SCALPULUI si acum va intreb,din gama Deniplant este ceai pentru aceasta forma de dermita seboreica asa cum este si pentru psoriazis???Si la ce pret??Sunt din Barlad am vorbit cu fratele dv. care se afla la Clinica particulara Fizio-Med,spunandu-mi sa iau legatura cu dv. si sa ma edific.Sper sa fiu inteleasa...va multumesc! Cu respect O...E..
giurgiu gheorghe: Buna ziua
giurgiu gheorghe: Daca este o dermatita de debut , se poate folosi ceaiul antidermatite, daca este una mai veche se poate folosi ceaiul Deniplant pentru psoriazis.
giurgiu gheorghe: detalii despre preturi gasiti la:http://www.deniplant.ro/lista%20de%20preturi.htm
giurgiu gheorghe: alte detalii la 0744827881
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

luni, 11 aprilie 2016

Dermatita seboreica

Inceput de dermatita
buna tuturor,

in urma a 2 vizite la 2 medici am fost diagnosticat cu dermatita seboreica.
deocamdata au spus ca e in faza incipienta, si se manifesta in felul urm:
- in par in jurul urechilor sunt coji care din cand in cand imi provoaca mancarime;
- pe pielea din spatele urechilor

M-am dus la doctor dupa ce am vazut ca se extinde pe pielea din spatele urechilor.
Pana atunci am avut doar coji in par, cam la dist de 1 cm in jurul urechior.

Am primit retete dar nu am folosit inca nimic deacolo.

Am gasit informatii despre acest ceai si am comandat tratamentul pt o luna.

Am inceput de pe 19.10 tratamentul.
Pe 19 nu am reusit sa mananc si lamaiile sper ca ziua urmatoare sa reusesc.

As avea totusi o nedumerire: totul se fierbe 15-20 min de la primul clocot, ori tot ce am citit sugereaza ca fierberea dstruge ceea ce este cu adevarat important. In acest caz care ar fi explicatia?

Un pliculet la 1 l de apa, dupa ce se face ceaiul mi se pare foarte diluat.
Mi se pare putin 1 pliculet la 1 l de apa, poate gresesc.

Va mai tin la curent.

Buna ziua,
Daca si eu m-as fi luat dupa tot ce se scrie pespre psoriazis si despre plante, as fi avut si acum psoriazis .
Eu am facut totul pe dos si mi-a reusit.

Noi am sugerat varianta cea mai buna pentru preparare si administrare.
De aici in colo fiecare face cum crede de cuviita si daca merge sa ne spuna si noua . Suntem deschis la orice imbunatatire.
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro

duminică, 10 aprilie 2016

Pentru cei cu alergii

ALERGIPLANT sub licenta Deniplant
Proprietati:
INTARESTE SISTEMUL IMUNITAR SPORIND REACTIILE NATURALE DE APARARE
REGLEAZA METABOLISMUL CELULAR 

Indicatii:                                 
Alergii medicamentoase            
Alergii alimentare                      
Alergii cutanate                        
Alergii la praf                         
Contraindicatii:
Nu sunt; plantele nu sunt toxice. 
Reactii adverse:
Nu au aparut la folosinta indelungata.   
Durata tratamentului:
In raport cu evolutia bolii          
Termen de valabilitate
2 ani; se pastreaza la intuneric si temperatura constanta
Prezentare:                        
Plante medicinale si fructe de padure sub forma de pulbere ambalata la pliculete ; 100% natural            
Administrate:                       
In exclusivitate pentru uz intern. 750 ml ceai care se bea zilnic.
Medicatia alopata stabilita de medicul curant si folosita pina la inceperea tratamentului cu ceaiuri se va intrerupe treptat pe masura ce afectiunea se amelioreaza si in urma unor rezultate de laborator.

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Bioregenerator epitelial -un produs marca Deniplant pentru arsuri si nu numai.


BIOREGENERATOR EPITELIAL

PREZENTARE:

Sub forma de solutie concentrata.

ACTIUNE:

Antiinflamatorie, antiseptica, antipruriginoasa, antialgica, hemostatica

Usureaza patrunderea substantelor active in piele.

INDICATII:

IN LEZIUNI TRAUMATICE ALE PIELII

-opreste singerarea foarte repede; -previne infectia; -previne necrozarea pielii.

-reface tesutul distrus foarte repede; -urmele leziunii dispar in timp scurt.

-in leziuni superficiale nu este necesar pansament; -leziunea se pastreaza curata usurind curatirea.

IN ARSURI DE DIFERITE GRADE

-dispare usturimea si durerea; -reface tesutul distrus foarte repede.

-daca s-au format pustule, acestea se retrag; -previne infectia si necrozarea pielii.

-nu este necesar pansament ocluziv; -leziunea se pastreaza curata usurind curatirea.

IN TRATAMENTE COSMETICE

-previne si inlatura acneea , cosurile rebele; -vindeca tesutul lezat fara a lasa urme vizibile.

-la aparitia problemelor sub-dermice, opreste procesul inflamator.

-reface tesutul conjunctival ocular inflamat.

IN CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE

-favorizeaza refacerea rapida a tesutului grefat; -exclude posibilitatea infectarii.

ADMINISTRARE:

Se aplica asupra leziunii in repetate rinduri, dupa patrunderea in piele, pina la disparitia usturimii si durerii, apoi aplicatii rare (3-4ori) pe zi pina la vindecarea completa.

vineri, 8 aprilie 2016

Ceaiul pentru psoriazis se numeste Deniplant

Nuj exact cum se numesc respectivele ceaiuri da ce pot sa va spun eu k eu le folosesc de 2 ani si nu au mai aparut pete iar mancarimile se manifesta doar in perioadele de stres ridicat.Precizez k nu mai folosesc nici un fel de unguente pe baza de cortizon pt k oricum acelea nu faceau decat sa amelioreze temporar.
Incercati si voi aceste ceaiuri si veti vedea rezultatele in scurt timp(nu vor mai aparea alte pete).SUCCESS!

E grav Magda daca dupa doi ani de tratament nu stii ca ceaiurile pe care le folosesti se numesc DENIPLANT .
Te invit sa dai pe google acest cuvant si vei gasi acolo cateva informatii

Si eu care credeam ca toata lumea va afla de existenta Deniplantului , constat ca el este perceput ca un ceai obisnuit

Ma bucur totusi ca ai retinut cine este producatorul lui si in caz ca nu mai stii de unde sa ma iei , poti cauta la fel pe google!

joi, 7 aprilie 2016

Polenoderm, pentru o piele curata si sanatoasa

POLENODERM

Produs sub licenta Deniplant

Polenoderm contine :

Polen liofilizat de la plantele Deniplant, drojdie de bere, pulbere din seminte de cacao,de susan si de roscove.

Datorita compozitiei bogate in aminoacizi, minerale si vitamine naturale, produsul polenoderm ofera posibilitati diverse de a echilibra procesele care au loc la nivelul celulelor tegumentare si a vaselor limfatice consecutive unei infectii, declansand procesele de autovindecare ale organismului.
                Fiind un aliment, nu este atestat medical, insa componentele sale au calitati            curative demonstrate stiintific.

Polenoderm este recomandat in:
Acnee

Acnee stafilococica

Acnee streptococica

Acneea juvenila

Acnee rozacee

Acnee chistica

Acnee vulgara

Acnee severă (acnee conglobată, nodulochistică

Acnee determinată de medicamente (corticoizi – sistemici şi topici, anticonvulsivante (fenitoin), izoniazide, vitamina B12, steroizi anabolizanti, iodul

Acneea mecanică (traumatisme mecanice – stoarcere, frecare),

Acneea la clor ( atenţie la înotul în bazin şi  piscine clorinate intens

Acnee la detergent (persoane care se spală prea des pe faţă cu detergenti)

Cosuri pe cap

Cosuri pe fata

Cosuri purulente

Cosuri sub piele

Noduli rosii

Foliculite

Furunculi

Furunculoza

Hidrosadenita

Piodermite

Ulciorul(orjeletul)

Limfangita


Ingrediente active polenoderm:

   
VITAMINE:
Vitamina A retinol
Provitamina A caroten,
Alfa caroten  Beta-caroten, -Criptoxantină
-Licopen
-Luteină
B1 tianina,
B2 riboflavma,
B3-PP niacina-acid nicotinic
B5 acidul pantotenic,
B6 piridoxina,
B7  sau H biotina
B8 colina
B9 acid folic
B10 acid paraaminobenzoic
B12 cobalamina
C acid ascorbic
D2 ergocalciferol
D3 colecalciferol
E tacoferol
F acidul linoleic, linolenic, arahidonic. (acizi grasi nesaturati)
K coagulanta antihemoragica)
Epicatecina-flavonoid


MINERALE:
Aluminiu
Borul
Calciu,
Clor,
Crom
Cupru
Fierul
Fluor
Fosfor
Iodul
Magneziu
Mangan,
Molibdem
Potasiu,
Seleniul
Siliciu,
Sodiu,
Sulf,.
Zincul
AMINOACIZI:
Acid aspartic
Acid glutamic
Adenozin           .     trifosfat (ATP)
Alanină
Anadamida
Arginina
Cistina
Fenilalanina
Glicină
Hidroxiprolină
Histidina
Izoleucină
Leucina
Lizina
Metionina
Prolină
Serină
Tirozină
Treonina.
Triptofan
Valina


ENZIME:


Hidrolaze
Izomeraze
Lipaze
Oxido-reductaze
Transferaze


GLUCIDE:
Glucoza,
Levuloză


POLENODERM ADMINISTRARE:

In primele trei zile se iau doua doze pe zi (dimineata si seara), apoi cate o doza pe zi dimineata pe nemancate.  Daca organismul nu a raspuns pozitiv si se suspicioneaza dezvoltarea unei infectii se recomanda folosirea unui tratament medical de specialitate.

Dupa terminarea dozelor, faceti o pauza de 7 zile si apoi puteti relua cu cate o doza/zi.

Intreruperea administrarii polenodermului se va face treptat dupa disparitia totala a problemelor, cu o doza la 2-3 zile(luni, miercuri, vineri), timp de 7 zile

Daca  apar manifestari neplacute, va recomandam sa intrerupeti administrarea.

Nu inghititi capsula, puneti continutul ei in lingurita si inghititi cu un pahar de apa.

Nu depasiti doza zilnica recomandata

A nu se lasa la indemana copiilor.

miercuri, 6 aprilie 2016

Psoriazis, epilepsie, artroza


Dupa o luna de tratament cu remedii naturale Deniplant.
P...... F......varsta – 76 ani

Boli:
- epilepsie, de 56 ani, - tratament cu fenitoin si fenobarbital;
- nu sunt modificari in urma ceaiurilor;

-psoriazis, - acum, dupa o luna de ceaiuri a inceput sa mai cada din pielea de pe zonele afectate;

- artroza la genunchi care s-a agravat in urma imobilizarii la pat dupa o operatie de hernie inghinala de acum 2 ani;
- a urmat tratamente cu toate unguentele posibile din comert si proceduri de balneo-fiziologie la Alexandria si anul trecut, in noiembrie, infiltratii cu lichid sinovial si PRP bilateral;
- a urmat o perioada de vreo doua luni de miscari lejere care s-a sfarsit cam repede, reincepand durerile si greutatea de miscare, cativa metri cu ajutorul bastonului;

- in urma ceaiurilor a inceput sa mearga distante ceva mai mari, 4-500 metri, tot cu baston dar cu dureri mici, suportabile, fiind multumit de evolutie.

Doresc continuarea tratamentului cu Deniplant.

marți, 5 aprilie 2016

o forma localizata a psoriazisului, pe coate si pe genunchi


Buna,
Eu am o forma localizata a psoriazisului, pe coate si pe genunchi deocamdata, dar am observat ca incep sa imi apara scuame si pe pielea capului. Boala o am de cateva luni si in ultimul timp am folosit doar Dermovate. O sa revin cu mai multe detalii, deocamdata vreau sa va intreb daca mai este nevoie de copie dupa reteta cu diagnosticul sau doar trebuie sa trimit banii? 200 lei din cate am inteles, deoarece deocamdata nu pot veni la Bucuresti...

Nu mai este nevoie de a trimite reteta
Ne trimiti banii pe adresa de corespondenta si in momentul primirii banilor, expediem plantele cu modalitatea de preparare si administrare

luni, 4 aprilie 2016

acest ceai vindeca boala asta,psoriazis ?

Titlul subiectului: chiar este adevarat ca acest ceai vindeca boala asta,psoriazis ?

Discutii pe mesinger cu un pacient care nu are timp sa citeasca ce scrieti voi pe forum:

dani dani: buna ziua
giurgiu gheorghe: buna ziua
dani dani: chiar este adevarat ca acest ceai vindeca boala asta,care e o boala grea?
giurgiu gheorghe: ai intrat pe unul din cele doua forumuri? de la www.deniplant.ro
dani dani: si pt inceput nu trimiteti o mostra,ceva...?
giurgiu gheorghe: acest lucru se acum 10 ani
giurgiu gheorghe: cand mergi la farmacie ceri mostre
dani dani: parca nu-mi vine sa cred ca se poate vindeca,deoarece am fost la toti doctorii din bv si miau spus ca nu se poate vindeca si trebuie sa tin regim toata viata si sa am grija sa nu ma enervez ...
giurgiu gheorghe: poti sa mergi la toti doctorii din lume ca vei primi acelasi raspuns
dani dani: asa e.......
giurgiu gheorghe: trebuie sa iti mai explic eu ce spun oamneii pe forum de acest produs?
dani dani: nu
dani dani: doar sami scrieti adresa sa va trimit banii
giurgiu gheorghe: atunici cine mint doctorii sau pacientii care folosesc Deniplant?
dani dani: eu incerc si demiplant
giurgiu gheorghe: se vede ca nu ai avut rabdarea sa studiezi tot site-ul www.deniplant.ro
dani dani: mia spus o prietena
giurgiu gheorghe: acelo vei gasi si adresa biroului si adresa de corespondenta unde trebuie sa trimiti banii
dani dani: eu sunt mai mult pe drumuri
giurgiu gheorghe: si preietena foloseste
dani dani: nu,ea doar sa interesat ca a vazut ca sunt suparat pe viata din cauza asta
giurgiu gheorghe: http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm
giurgiu gheorghe: aici gasesti detalii cum se comanda
dani dani: nu prea am timp sa ma uit pe net
dani dani: ok
giurgiu gheorghe: Adresa de corespondenta unde trebuie sa expediati banii :

GIURGIU GHEORGHE

Of.p PIPERA , Cp 1, Oras VOLUNTARI Jud ILFOV
dani dani: 200
giurgiu gheorghe: da 200 lei noi pt o luna de zile
giurgiu gheorghe: banii se trimit in perioada 1-10 a lunii in curs
dani dani: si atunci trebuie  sa trimit banii?
giurgiu gheorghe: daca pui banii prin mandat electronic ei ajung maxim a doua zi
giurgiu gheorghe: daca ii pui prin mandat postal obisnuit fac mai multe zile
giurgiu gheorghe: In momentul primirii banilor, maxim a doua zi pleaca coletul de la noi
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

duminică, 3 aprilie 2016

deniplant si la copii

Se poate aplica acest tratament cu deniplant si la copii?
Din pacate nu doar eu am psoriazis , ci si baietelul meu, in varsta de 8 ani.
D-le Giurgiu, va rog sa-mi spuneti daca poate urma si el tratamentul cu deniplant si in ce conditii.
Va multumesc foarte mult.

din cate am vazut si am citi pe forum banuiesc ca se poate ...si este cu atat mai bine...

Da, au fost copii chiar mai mici , de 3-4 ani care au urmat acest tratament
Si la ei se aplica acelasi procedeu si aceeasi metoda
In general copiii au raspuns mult mai repede si mai bine fata de adulti

bineinteles ca ei raspund mai bine pentru ca organismul lor este tanar in crestere si eficacitatea ceaiului este mai rapida....

Pot, deci sa comand si pentru el ceaiul , în aceleasi conditii ca pentru mine?
Bineinteles ca pe forum voi scrie eu si pentru el.
Am sa fac si niste poze acum, inainte sa inceapa tratamentul si am sa la pun pe forum.
Multumesc

sâmbătă, 2 aprilie 2016

o forma de psoriazis

In urma cu aproximativ un an mi-au aparut niste rani prima oara pe degetele de la mana dreapta ,ulterior pe palma si acum si la mana stanga dar intr-o forma mai usoara drept pt.care am fost la dermatolog care la inceput mi-a zis ca este o enczema iar ulterior sa imi spuna ca este o forma de psoriazis.Mi s-a prescris prednison tablete,elosalic dimineata si clobetazol seara.Dupa tratament pielea sa refacut ca si inainte dar in circa doua saptamani,trei aceste rani au aparut dinou drept pt care am inceput sa ma informez despre aceasta boala si am nimerit saitul dumneavoastra dar nu sunt inca convinsa ca am aceasta boala.Adevarul este ca nu am mai fost si la alti dermatologi ca sa imi confirme si ei acest diagnostic pus de acest medic.Singura problema de piele pe care am avut-o vreodata a fost pitiriazis pe care l-am tratat cu Nizoral tablete,sampon si unguent si au disparut petele dar acum insa au revenit cred ca in perioada cu aparitia ranilor.Exista oare vreo legatura intre aceste doua afectiuni?Ce ar trebui sa fac?Sa mai consult si alti dermatologi?sa comand ceaiul dumneavoastra?Am 32 de ani si nu am mai avut asfel de probleme.In schimb am fost diagnosticata cu hipertiroidism-Basedof tot in urma cu un an la Cluj unde mi sa spus ca datorita acestei afectiuni mi sa afectat pielea,vederea,sistemul nervos...Va rog sfatuitima ce sa fac..multumesc anticipat..

Buna ziua
Eu nici atat nu va pot spune daca aveti psoriazis sau nu
Daca nu sunteti convinsa puteti merge si consultati alt medic.
Dupa parerea mea poate exista o legatura intre cele doua afectiuni pitiriazis si psoriazis
Daca va hotarati sa urmati procedura cu ceaiul Deniplant va stam la dispozitie

Cu stima
Gheorghe Giurgiu
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

vineri, 1 aprilie 2016

psoriazis la nivelui pielii capului

psoriazis la nivelui pielii capului
am fost diagnosticat cu psoriazis la nivelui pielii capului. intrebare : se poate extinde ? ce solutii imi dati? ( sa folosesc numai ceiul deniplant ?!)

DA. Indiferent daca folosesti unguente sau nu. Si la mine a inceput tot cu o pata mica pe ceafa... si a ajuns sa fie generalizat, cam peste tot. Generalizarea s-a facut brusc, in al 5-lea an.

salut! atata timp cat lasi asa se extinde , te sfatuiesc sa folosesti numai ceaiul DENIPLANT sanatatea-i mai presus de toate si impreuna cu uleiul Deniplant care tocmai a aparut pentru a elimina mancarimile de piele, este importanta ca sa nu lasi sa se extinda..sanatate multa si numai bine!

Daca vei folosi unguente sigur se va extinde
Poti folosi ceaiul Deniplant si daca iti raspunde organismul poti folosi si uleiul si samponul Deniplant. Depinde de situatie
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro

va multumesc pt raspuns. Am o programare  la sediul din pantelimon , intrebare : se face o consultatie si apoi se pune un diagnostic si apoi se prescrie tratamentul...

Nu se face consultatie.
Eu nu sunt medic.
Eu sunt agricultor.Cultiv si vand plante medicinale.
Pentru consultatie si stabilirea diagnosticului va sugerez sa mergeti la un medic dermatolog. El este in masura sa va spuna de ce boala suferiti

Pe mine ma gasiti la birou intre 14 si 16 si putem avea o discutie referitor la plantele Deniplant.
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic