joi, 30 iulie 2015

Lovitura la degetul de la picior

In dimineata asta mam lovit in degetu mare de la picior apoi a inceput sa se umfle si sa se invineteasca ce pot face

Buna seara
In primul rand trebuie sa mergeți la medic sa faceti o radiografie sa vedeti daca e vre-un os rupt sau e doar o entorsa sa luxatie sau pur si simplu doar o lovitura.
Pana atunci si după aceea puneti o compresa cu frunze de varza alba. Striviti frunza si inveliti degetul cu ea.
După ce îmi spuneti ce a zis doctorul stiu ce sa va mai recomand in continuare . Diferite soluții de uz extern si intern pt vindecarea rapidă a leziunii.
După data de 04.08.15 ma puteti contacta la tel 0744827881 si vom discuta mai multe.
Cu stima 
Gheorghe Giurgiu

miercuri, 29 iulie 2015

Nu mai am Deniplant

Buna ziua
Mi s-au terminat plantele deniplant.
Când pot sa trimit din nou banii

Buna ziua
Banii trebuie sa ajungă la noi între 01-10 .08
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

marți, 28 iulie 2015

Ceaiurile pt psoriazis

Buna seara.sunt din spania si am luat ceaiurile pt psoriazis si mi.a mers f bine.cand va pot trimite banii pt 2 pachete de ceaiuri??multumesc.

Buna ziua saptamana aceasta puteti trimite banii pentru 2 luni costa 105 euro cu stima gheorghe giurgiu

105euro cu tot cu taxa de trimitere???

Da 45x2=90 euro taxe postale 15 euro total 105 euro

Buna seara v.am trimis prin moneygram 105euro pt 2 pachete de ceaiuri.nr de referinta este 6.........v.........a.calle Gran Canaria,nr43 cebolla,toledo.spania.va multumesc. cand puneti pachetu l posta va rog sa.mi lasati un msg

luni, 27 iulie 2015

200 lei pentru ceaiurile deniplant pentru psoriazis.

Buna dimineata
Ma numesc Ana N...... si sunt din Bucuresti.
Ieri, 2 iulie 2015 v-am trimis prin posta 200 lei pentru ceaiurile deniplant pentru psoriazis.
Plata s-a facut de catre fiul meu .
Ceaiurile sunt pentru fetita noastra, M...... care are 8 ani si a fost anul acesta diagnosticata cu psoriazis (abdomen si cap), dupa ce am facut si biopsie pentru a avea certitudinea ca diagnosticul este corect. 
Avem rugamintea sa ne trimiteti ceaiurile dupa data de 10 iulie, deoarece urmatoarea saptamana vom fi plecati din Bucuresti. Adresa este,,,,,,,,

Daca ne puteti recomanda si un medic cu care colaborati sau care urmareste pacienti care se trateaza cu produsele deniplant, ne-ar fi de mare ajutor. Medicii alopati la care am fost pana acum mai mult ne-au incurcat decat sa ne ajute (leziunea era localizata la nivelul buricului timp de aprox.2 ani. De cand o tratam de psoriazis s-a extins pe tot abdomenul si chiar pe spate).
Multumim.
O zi buna


Buna ziua
Imi cer scuze pt intarzierea raspunsului.
Banii au ajuns la noi si luni 13.07 va pleca pachetul catre dumneavoastra.
Referitor la urmarirea fetitei de catre un medic, va rog sa mai aveti un pic de rabdare, acum am deschis un centru de remedii naturale la Breaza(www.biobreaza.ro) si urmeaza sa stabilim cum va fi cu medicii cu care colaboram.
Pana atunci va sugerez sa nu ii dati cu unguente .
Cu stima

Gheorghe Giurgiu



Buna dimineata
Am primit ieri, 14 iulie coletul. 
Multumim
Ana......
 

vineri, 24 iulie 2015

Deniplant pentru Spania

Buena seara.
V-am Trimis Prin MoneyGram 105 € pt 2pachete de ceaiuri pentru psoriazis  nr de referinta Este 8..............V...... ..... i......, calle ..................cebolla, Toledo Spania
Cand puneti Pachetul La Posta va rog sa.mi lasati ne multumesc mesaj.


Buna ziua

Am ridicat banii si astazi a plecat pachetul de la noi cu nr RN 900462767RO
Il puteti urmari pe internet la posta romana apoi la posta din spania

Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Deniplant pentru Germania

Buna ziua D-nle Giurgiu,

Astazi 22.07.2015, la ora 10:00 am platit prin Western Union, suma de 45 Euro + 15 Euro = 60 Euro.
Codul este urmatorul: 16...............0 .

O zi buna va doresc.

D..... M............
 
..........
Germania


Buna ziua
Astazi a plecat pachetul de la noi
Este un plic recomandat cu nr RN900462775RO  si poate fi urmarit pe internet la posta romana apoi la posta din germania
http://www.posta-romana.ro/posta-romana/servicii-online/track-trace.html
Cu stima

Gheorghe Giurgiu

marți, 21 iulie 2015

comanda pt ceaiul deniplant.

As dori sa fac comanda pt ceaiul deniplant.Tin sa precizez ca  bolnavul se afla in Ucraina si se afla intr o faza incepatoare si sufera si  de astma .   As dorii sa stiu daca acest preparat are efecte alergice.  Multumesc anticipat.


Buna seara
Cei care au consumat pana acum ceaiul Deniplant nu au semnalat   efecte secundare sau reactii adverse si nici alergii.

Eu nu am de unde sa stiu cum va reactiona organismul celui care il va consuma.

Pentru a incerca ceaiul,  poate merge la Breaza jud Prahova , la BioBreaza Gclub pentru un sejur de sanatate si daca dupa cateva zile de utilizare nu e multumit, nu va plati ceaiul ci numai partea de cazare si mancare. Detalii la http://www.deniplant.ro/deniplant_biobreaza.htm

Daca doriti sa cumparati dumneavoastra ceaiul si sa i-l trimiteti in ucraina cititi aici cum se procedeaza.
http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm

Alte detalii la 0744827881
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

luni, 20 iulie 2015

cateii care paralizeaza de picioarele din spate.

Am citit pe un forum ca aveti un preparat bun pentru cateii care paralizeaza de picioarele din spate.
Am si un caine care a mai avut o recidiva in iarna si i-am dat Arthrovet si si-a revenit, il ajutam cu un fular trecut pe sub burta sa urce scarile. Astazi a inceput iar sa dea semne rele. Nu mai poate sa mearga cu picioarele din spate si cred ca il doare ceva ca plange. Are 12 ani, e talie medie, nu e gras, ca e mofturos la mancare.
Imi puteti trimite si mie reteta ca sa-l vindec ca tare mi-e mila de el cand vad ca sufera. Trebuie sa il pun pe picioare caci este f.curat, nu face in casa si trebuie sa-l duc afara, stau la bloc, la etajul 1.
Va multumesc anticipat !

Buna ziua
Detalii despre preparatul cu care mi-am vindecat eu catelul gasiti la
http://www.deniplant.ro/polenoplasmin_compozitie.htm
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

duminică, 19 iulie 2015

am keratodermita palmo plantara

De 6 luni am keratodermita palmo plantara pe miini ,pielea se ingroase se cojeste si crapa in special la virful degetelor,pe linga unghii,devin foarte aspre,unghiile se inegrescsi sint departate de piele 5mm.m-am tratat cu dermovate.unguente cu 40 %uree,daivobet si citostatice metrotexat de2.5% patru pe saptamina doua dimineata si doua seara in aceeasi zi fara nici un rezultat.Sint pensionar de boala am 56 ani ma pot vindeca la clinica dumneavoastra cit ar costa cazarea si tratamentul ,TREBUE SA STAU INTERNAT ? Pot sa vin sa cumpar doar tratamentul cind sa vin sa nu vin degeaba .
MULTUMESC"

Buna ziua.
In primul rand  BioBreaza Gclub din statiunea Breaza nu este o clinica .
Este un loc unde cei care doresc vin sa petreaca un sejur de sanatate de 3 sau mai multe zile.
Pe timpul acestor sejururi ei pot incerca remediile naturale  Marca Deniplant, remedii care s-au dovedit a fi eficiente in mai multe afectiuni autoimune, cum este si psoriazisul sau keratodermitele. Tot aici pe langa remediile naturale Deniplant ei mai pot primi si alte proceduri naturiste  prezentate pe site.
Dupa zilele petrecute la BioBreaza Gclub , daca sunt multumiti , pot urma tratamentul cu ceai Deniplant acasa pana la rezolvarea problemelor, putand reveni la Breaza ori de cate ori doresc.
Tratamentul cu Deniplant este de ordinul lunilor, fiind pacienti care au folosit acest ceai 4-6 luni , altii peste 2 ani, pentru ca asa cum vi s-a spus la telefon acest ceai trateaza cauzele interne care produc boala. Din acest motiv nu se poate sti de la inceput cum va raspunde organimul dumneavoastra. O boala autoimuna nu poate fi rezolvata in cateva zile, cum cred ca v-ati convins de cand va tratati cu medicamente.
Preturile pentru ceaiul Deniplant si celelalte proceduri , cazare si masa le putei gasi la
http://www.deniplant.ro/deniplant_biobreaza_preturi_ps.htm
Daca mai aveti nelamuriri ne puteti contacta fie la contact@biobreaza.ro fie la deniplant@gmail.com sau tel 0744827881

Cu stima
Echipa BioBreaza.

sâmbătă, 18 iulie 2015

Keratodermita palmoplantara psoriazica

Buna ziua
Sunt din Constanta si diagnosticat cu keratodermita palmo plantara psoriazica pe palme si degete miini de 8 luni fac tratament cu unguente cu uree,dermovate,daivobet si citostatice metrezultatotexat fara nici un rezultat,celulele pielii se inmultesc prea repede,ingriase pielea,crapa si se exfoliaza.
Ce imi recomandati?

Buna ziua

Mai intai va sugerez sa cititi ce spun pacientii care au folosit dermovat si alte tratamente cu cortizon sau citostatice.
Acestea s-au dovedit a fi bune pe moment, insa pe termen lung este un dezastru pentru ca boala se poate extinde pe tot corpul, in plus pot aparea si efectele secundare si reactiile adverse prevazute in prospecte la fiecare medicament in parte

Plantele Deniplant, din care se prepara un ceai(750ml) , cu lamaie si miere, se bea zilnic timp de mai multe luni, fara regim alimentar sau alte restrictii  si fara unguente sau alte medicamente de uz extern sau intern.
Acest ceai actioneaza in exclusivitate asupra organelor interne care produc si intretin boala si pielea se vindeca singura.

Cum am spus la telefon, daca doriti sa incepeti si sa testati acest preparat puteti merge la Breaza la BioBreaza Gclub unde pe langa ceai puteti primi si alte proceduri naturale cum ar fi:  bai balneologice cu sare si cu plante , aplicatii cu caolin, etc.,detalii la
http://www.deniplant.ro/deniplant_biobreaza.htm
Dupa sejurul de sanatate de 3 sau mai multe zile, puteti continua tratamentul acasa si reveni la Breaza cand mai doriti.

Alte informatii legate de programare si pachetul de tratament le vom stabili in functie de disponibilitatea dumneavoastra si a centrului.

Daca doriri sa cumparati numai plantele de la noi o puteti face in perioada 1-10 ale fiecarei luni, cand ne trimiteti banii prin posta si la primirea lor va trimitem plantele tot cu posta romana.
detalii la
http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm

Cu stima

Gheorghe Giurgiu

joi, 16 iulie 2015

200 de lei pentru produsul deniplant pentru psoriazis

Buna ziua!
Sunt A........N.m......, am vorbit la telefon si in urma discutiei
am trimis cei 200 de lei pentru produsul deniplant pentru psoriazis.Va rog sa trimiteti
coletul la urmatoarea adresa :

Destinatar: A...... N.....
Str...................
Loc. Targu Mures
Jud. Mures
Cod 540180
Tel 07...............

 O zi buna !


Buna ziua
Pachetul cu plante a plect de la noi pe data de 09.07.15 . 
Daca nu primiti de la posta instiintare, mergeti si intrebati dumneavoastra de pachet.

Cu stima 
Gheorghe Giurgiu


Buna ziua
Pachetul a ajuns cu bine
O zi buna


miercuri, 15 iulie 2015

Cum sa scapi de acnee

FORMULA TERAPEUTICĂ DE TRATAMENT NATURIST AL ACNEEI LA BIOBREAZA 

          Deoarece tratamentul naturist al acneei presupune incetarea oricarui alt tratament sau medicament alopat pentru aceasta boala, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :

     1. Sedinte zilnice
curatire ten

sauna faciala cu plante

masca cu: zeama de lamaie si miere

                         suc de citrice

                         scortisoara +zeama de lamaie +miere

        masaj facial   

        finalizare tratament

      2.Ceai Dermatocosmetic    30 doze

     3.Polenoderm-acn              24 doze

POLENODERM ADMINISTRARE:

In primele trei zile se iau doua doze pe zi (dimineata si seara), apoi cate o doza pe zi dimineata pe nemancate.  Daca organismul nu a raspuns pozitiv si se suspicioneaza dezvoltarea unei infectii se recomanda folosirea unui tratament medical de specialitate.

Dupa terminarea dozelor, faceti o pauza de 7 zile si apoi puteti relua cu cate o doza/zi.

Intreruperea administrarii polenodermului se va face treptat dupa disparitia totala a problemelor, cu o doza la 2-3 zile(luni, miercuri, vineri), timp de 7 zile

Daca  apar manifestari neplacute, va recomandam sa intrerupeti administrarea.

Nu inghititi capsula, puneti continutul ei in lingurita si inghititi cu un pahar de apa.

Nu depasiti doza zilnica recomandata

A nu se lasa la indemana copiilor.

       Daca vreti sa discutati cu cei care fac balneofitoterapie la BioBreaza, accesati unul din topicurile special create pe forumurile noastre

marți, 14 iulie 2015

Cum pot obtine ceaiul deniplant

Buna domnu giurgiu
daca am uitat sa va trimit banii luna aceasta , cum pot sa  intru in posesia ceaiului. unde as putea veni sa-l cumpar direct, inainte veneam in pantelimon, acum cand mai ajungeti acolo.


Buna ziua

La biroul din sos. Pantelimon nu mai ajung.
Acum trimitem ceaiul Deniplant numai prin posta.http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm

Pentru cei care doresc, am deschis la Breaza un centru unde sunt folosite remediile Deniplant

Puteti incerca produsele noastre luand un sejur de sanatate de 3 sau mai multe zile.

Detalii gasiti pe www.biobreaza.ro

Cu stima
Gheorghe Giurgiu


 


luni, 13 iulie 2015

Deniplant prin posta intre 1-10 a le fiecarei luni



Pentru a putea sa va trimitem in timp util plantele prin posta, este necesar ca banii pe care ni-i trimiteti sa ajunga la noi intre 1-10 a le fiecarei luni.
Va rog sa aveti in vedere faptul ca daca trimiteti banii cu mandat postal acestia pot ajunge la noi chiar dupa 5 zile si dupa data de 10 nu mai are cine sa-i ridice de la posta.
Daca trimiteti banii cu mandat electronic sau online, acestia ajung in aceasi zi.
Va multumim pentru intelegere
Echipa Deniplant

duminică, 12 iulie 2015

La BioBreaza Gclub, 25% reducere la Remediile Deniplant

La solicitarea mai multor colegi de profesie, s-a hotarat ca la BioBreaza Gclub cei cu talon de pensie militara sa primeasca 25% reducere la Remediile Deniplant.
Va asteptam cu drag.

vineri, 10 iulie 2015

Vreau sa incerc ceaiul Deniplant

Pentru cei care doresc sa incerce ceaiul Deniplant, am deschis centrul BioBreaza Gclub.

Aici poti lua un sejur de sanatate (de trei sau mai multe zile) unde poti sa incerci remediile naturale Deniplant, inclusiv ceaiul pentru psoriazis.

Dupa incheierea sejurului daca nu esti multumit de rezultate, nu vei plati ceaiul deniplant ci numai serviciile de cazare si SPA aferente.

Daca esti multumit, poti achita si cele 30 de pliculete cu ceai si continua tratamentul acasa.


Detalii despre programul sejurului poti gasi la http://www.deniplant.ro/deniplant_biobreaza.htmhttp://www.deniplant.ro/deniplant_biobreaza.htm
sau
la www.biobreaza.rowww.biobreaza.ro sau la tel 0744827881




luni, 6 iulie 2015

Persoana din NEAGRA SARULUI JUD SUCEAVA

Persoana din NEAGRA SARULUI JUD SUCEAVA  care a trimis banii pentru deniplant este rugata sa ne contacteze la 0744827881 pentru a ne da adrea completa unde sa trimitem plantele

duminică, 5 iulie 2015

ceai deniplant de psoriazis

Buna ziua,

Ma intereseaza cat costa un ceai deniplant de psoriazis pentru o luna  si care este procedura de a intra in posesia lui

multumesc



Buna ziua,
Plantele pentru 30 de zile costa 200 lei
Detalii despre cum se poate obtine gasiti aici
http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

sâmbătă, 4 iulie 2015

150 de euro pentru plantele Deniplant

Buna ziua!
Am trimis pe  data de 08.06.15   150 de euro pentru plantele Deniplant........din pacate, nu am primit nici un raspuns pana acum. Vreau sa stiu daca e vreo problema in legatura cu primirea banilor sau, pur si simplu, inca nu au fost trimise plantele....Multumesc!


 Buna ziua,
  Am ridicat banii si pe data de 11.06.15  a plecat pachetul de la noi.
Are numarul RN 908439225RO
Cu stima
Gheorghe Giurgiu




Buna ziua!

Va multumesc, coletul a ajuns .
 

joi, 2 iulie 2015

ceaiul de psoriasis

Buna Seara !
Sunt Elena de la Torino ,as vrea sa va intreb daca ati primit banii pt ceaiul de psoriasis,eu v'am trimis pinul prin mesaj telefonic cred ca a ajuns in ziua in care v'am sunat.
Cu multumiri , astept un raspuns de la dv .
 
 
Buna ziua,
Da am primit banii si vineri  va pleca pachetul de la noi .
Va rog a imi spuneti cum a evoluat boala in urma tratamentului cu deniplant.
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

 Bine , va multumesc mult , va doresc tot binele din lume .
Cu mult respect Elena .

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic